Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
od razu widać wystrój nie z tego wieku :)
http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/dakar_rally_2010.html
Może nie moje foty ale myślę że warte obejrzenia :)
IMO pierwsza gniecie ;)
Wieluń zimą -> czyli moje rodzinne miasteczko :D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Bodzio ostrzenie ręczne przy powiększeniu na LV.. zajekurwabiste :D .. nie liczyłem na to ze to będzie tak dokładne .. przeprowadziłem pare testów domowych na przedmiotach nieruchomych i mało ruchliwym człowieku z uzyciem pilota (żeby nei ruszać aparatem przy ręcznym wyzwalaczu) .. bajka ! :D
napisz jak to robisz...
klawisz LV > info ?
tak LV potem info (chyba 2 lub 3 razy cza wcisnąć) potem wybiera małym prostokontem jaki fragment ma powiększyć i ustala pokrętłem jakie ma byc powiekszenie .. (wcześniej żeby nei kręcić za dużo na af przejechałem a potem juz tylko precyzyjnie na powiększeniu) .. ten lcd zajebiaszczo pokazuje 1 "kliknięcie" pokrętła manualnego ustawianai ostrości w te czy we wte i widać kolosalną różnice :D .. ehh bajka jakei zdjecia ostre .. ja chce lato! :D
Dzięki, zrób zdjęcie śnieżynki :)
Ciekawe czym jak jedyne co mam do makro to zd 50 a to za mało na śneiżynke :P .. chyba ze śneiżynak to jaka gorlicka niewiasta ;>
No nie pisałem o Maryjkach :P
jutro sobota, wpadnij, weźmiesz sobie jaki obiektyw
fajny smyk do makro zeby nei jeździć po ziemi czarnym olkiem :D http://www.swiatobrazu.pl/maly_pomocnik__test_staty … ipro_iii.html
zdjecie z podwórka pare dni wstecz :)
A tak było na sankach:
Zdaje się, że pod koniec grudnia popadało trochę marznącego deszczu. Świetnie zamarzł na tym drzewie - te długie gałązki lśniły w świetle ulicznej latarni jak lampki choinkowe. Tu trochę przyprószone śniegiem. Fotka bez lampy, żółtopomarańczowa poświata od latarni (żarówka sodowa, czy coś w tym guście):
A tu późnym wieczorem na działkach, światła tylko tyle, ile zdołało się odbić od nisko wiszących chmur i zaśnieżonego podłoża; źródło światła - uliczne latarnie sodowe. W rzeczywistości nie było tak pomarańczowo ale byłem ciekaw efektu....
A to mój psiak po operacji więzadeł krzyżowych:
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-01-24 17:35:49)
" Mój jest ten kawałek podłogi"
Zdjęcia mojego konta w domu :)
1.
2.
3.
4.
Yampress litości !!! daj coś fajnego, a nie pstryki. Ja wiem jak pisać wirusy i... już wiem jaką masz klawiaturę
Mało przydatna ta książka i troche nie na czasie. raczej czasy sys m$dos
Dzisiejsze zdjęcia powered by mój telefon komórkowy
zachodzik z nad sahary dla bodzia ;)
pozniej wrzuce cos jeszcze :)
Jest już u mnie przez 8 lat. Przez te lata jak był śpiący, lub jak się zbudził z popołudniowej drzemki to ziewał. I zdawało mi się, że nigdy tego nie złapię - bo to moment. Ale dzisiaj udało się :)