Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2010-01-10 10:24:46

ippo76 - fakam fszycho

ippo76
fakam fszycho
Serwis

Niestabilny pidgin

Witam,

od jakiegoś czasu mam problemy z pidginem. Czasami po prostu znika w czasie rozmowy (wyłącza się) a dziś do palety mam zawieszanie. Po prostu się zamraża, dysk coś mieli, pomaga wyłączenie prawym klawiszem na pasku (wymuszenie zamknięcia).

Terminal zwraca:

Kod:

(pidgin:3240): GStreamer-CRITICAL **: 
Trying to dispose element play, but it is not in the NULL state.
You need to explicitly set elements to the NULL state before
dropping the final reference, to allow them to clean up.

(pidgin:3240): GStreamer-CRITICAL **: gst_element_set_state: assertion `GST_IS_ELEMENT (element)' failed

(pidgin:3240): GStreamer-CRITICAL **: gst_object_unref: assertion `((GObject *) object)->ref_count > 0' failed

(pidgin:3240): GStreamer-CRITICAL **: gst_element_set_state: assertion `GST_IS_ELEMENT (element)' failed

(pidgin:3240): GStreamer-CRITICAL **: gst_object_unref: assertion `((GObject *) object)->ref_count > 0' failed

Wszyscy pewnie wiedzą, ale dopiszę: lenny amd64

Sypie się na rozmowach przez gg, więc pewnie te gnidy coś kombinują... Transport do gaijma nie działa...

Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-01-10 10:53:31)

ippo76@jid.dug.net.pl

Moja składka do ZUS = 2/3, moja składka do OFE = 1/3;
Stan mojego konta w ZUS = 2XYZ, stan konta w OFE = 3XYZ.

Stopka forum