Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Uf, ile się człowiek naszuka opowiedniego wątku. Mam jedną sugestię- nie musicie z niej korzystać.
Przeglądam stronę portalu Dug (tą new). I tam gdzie są artykuły, przykładowo chcę je przejrzeć i wchodzę w kategorię pierwszą lepszą z brzegu ("system"). Wszystko fajnie, ale jeśli chcę wybrać inną kategorię by przyjrzeć się zamieszczonym w niej tekstom, muszę się cofnąć klikając w menu na "Artykuły". Uważam, że wygodniej byłoby gdyby po wybraniu i przejściu do owej kategorii "system" (jak i innych) na górze nadal wyświetlały się pozostałe kategorie, nie trzeba było by się wówczas cofać by zmienić kategorię, tylko na aktualnej stronie klik i wszystko jak na tacy.
Rozumiecie co mam na myśli?
Trin napisał(-a):
Uf, ile się człowiek naszuka opowiedniego wątku. Mam jedną sugestię- nie musicie z niej korzystać.
Przeglądam stronę portalu Dug (tą new). I tam gdzie są artykuły, przykładowo chcę je przejrzeć i wchodzę w kategorię pierwszą lepszą z brzegu ("system"). Wszystko fajnie, ale jeśli chcę wybrać inną kategorię by przyjrzeć się zamieszczonym w niej tekstom, muszę się cofnąć klikając w menu na "Artykuły". Uważam, że wygodniej byłoby gdyby po wybraniu i przejściu do owej kategorii "system" (jak i innych) na górze nadal wyświetlały się pozostałe kategorie, nie trzeba było by się wówczas cofać by zmienić kategorię, tylko na aktualnej stronie klik i wszystko jak na tacy.
Rozumiecie co mam na myśli?
My, azhagowie, rozumiemy. Pomyślimy.
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-12-19 14:00:39)
Dziękuję bóstwu azhagów. Obyło się bez krwawych ofiar i prymitywnych modłów.
kiedy krwawe i prymitywne ofiary i modły są wypas xD Zgłaszam się na ochotnika jako pierwsza ofiara, to zaszczyt uczestniczyć w rytuałach takich jak ten xD
czaszki! pamiętajcie o dużych ilościach czaszek naszych wrogów!
rychu, zafundujemy Ci wycieczkę do katakumb...katatumb...kata-thumb.db? Ja pierdziele, nie umiem. W każdym razie wiesz.
Trin napisał(-a):
rychu, zafundujemy Ci wycieczkę do katakumb...katatumb...kata-thumb.db? Ja pierdziele, nie umiem. W każdym razie wiesz.
za pierwszym razem dobrze
dziekuje, ale ten watek schodzi na jakieś pogańskie tory, stop.
Trin: patrz podpis xD
Moja krew żąda zemsty za krew mego ludu, a odpłacić za to można przelewając co najmniej dwa razy tyle krwi, a może nawet trzy razy więcej krwi, to tak jakbyś trafił do piekła i byłoby pełne krwi, a ta krew płonęłaby i spadała deszczem i wtedy może byłoby dość krwi... Ale raczej nie...
P.S.
Musze poszukać tej mp3 - znajdę to dorzuce ;]