Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej!
W Gnome pojawia się Menedżer Bluetooth na panelu po włożeniu do USB zewnętrznego Bluetooth'a. Udało mi się z jego pomocą ściągnąć bez problemów wszystkie (kilka) MP3, które miałem na komórce (SE k700i). Chciałem potem wrzucić zrobiony własnoręcznie dzwonek, jednak nie udaje się, bo jest błąd:
Błąd "Nieobsługiwana operacja" podczas kopiowania "/home/j/Hill... - Still.mp3".
Czy chcesz kontynuować?
Zdarza się to czasem od razu, a czasami po wgraniu już 1/3 pliku. Ma ktoś jakiś pomysł na naprawienie?
Ostatnio edytowany przez Blackhole (2009-12-14 20:24:00)
Zauważyłem, że małe pliki da się wysłać, bo plik torrent poszedł. Większe powodują ten błąd :-/ Pamięci wolnej jest na komórce 23MB, a wysyłany plik ma 900kB.
Ostatnio edytowany przez Blackhole (2009-12-14 21:10:19)
Spróbuj blueman, ja tego używa nawet pod kde4 i działa bajerancko ;).
Ten gnome-bluetooth ani kdebluetooth(pomijając wersje na qt3) nigdy nie chciał mi poprawnie działać a jak działało to niestabilnie (czyt. raz wyśle raz nie).