Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam mam pytanie w jaki sposób i czy jest możliwe przekonwertowanie plików wideo z rozszerzeniem .exe na pliki np. Avi?
Wątpię, aby to był tylko wideo. ;)
Nie wnikam czy to są tylko pliki wideo wiem jednak że na windowsie otwierane są standardowo i normalnie przez Integral Media Player,
Domyślam się że ten player jest w to "wkompilowany"
Próbowałes to przez wine uruchamiać?
Tak co prawda otwiera się ten odtwarzacz taki jak w winsyfie ale nie otwiera się film. Właściwie to nie chcę tego oglądać tylko przeknowertować to do avi.
może spróbować rozpakować (może jest to self-exe-samo-rozpakuj się) poprzez cabextract chyba
Jest programik który konwertuje plik exe do avi. Odpaliłem go za pomocą wine i działa nazywa się exe2avi i można go pobrać np. stąd http://www.softpedia.com/progDownload/Exe2Avi-Download-96971.html Dzięki.
tak gdy odpalałem plik exe przez wine uruchamiał się Integral Media Player standardowo wbudowany w windowsa lecz obrazu nie było.
tgR napisał(-a):
jak zrozumiesz pytanie to daj mi odpowiedz ...
taka mała złośliwość:)
avi jako exe? Świat zwariował?
To nagrania z kamery przemysłowej, Integral Media Player ma opcję konwersacji tego do avi:)
Konwersji nie konwersacji.
Konwersacja to rozmowa w potocznym rozumieniu :)