Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jezoo napisał(-a):
ktore? :)
Które ino chcesz :P .. wiecej sie Misiu spodziewałem po tobie po zakupie lustrzanki a tu śpisz lenisz sie i obijasz .. pantoflarzu ! ;)
Bodzio dał to i ja dam jeszcze jedno .. aa Bodzio ten taki z białą grzywą zasłonięty (drugi od przodu) .. kozacko musi se wyglądać rodem z filmu o któru Arturze czy tam robin hoodzie (nie pamietam dokładnie:P)
kurcze pogoda do dupy, a na Wszołka polu nowa stadnina powstała - w centrum miasta hehe:)
Wszołka Pole - czyli pole koło Biedronki nad Stróżowianką jest TYLKO w Gorlicach ;P
To część dalsza od Biedronki - po drugiej stronie ścieżki przecinającej to pastwisko na pół.
i tam jest jakaś stadnina ? .. przywykłem raczej ze tam cyrk obozuje :D .. i małpy i lwy i clowny :D:P
Rumi, źrebaczek dla Ciebie - właśnie z nowej stadniny
i jeszcze jedno dla rozweselenia :)
O fuj. kupka. :D Zero intymności, przyjdzie dziadek z aparatem i koniec. Churchill mawiał , że najważniejsze jest regularne wypróżnianie się a tu co?
Bodzio napisał(-a):
..i jeszcze jedno dla rozweselenia :)
haha mam też jednego ze wzwodem ale nie chciałem przeginać :D
Ostatnio edytowany przez Rumi (2009-11-01 00:05:06)
Muszę wleźć za te linki bo przeszkadzają i dużo pracy z ich usuwaniem.
to nie sa koniki ale co niektore osoby narzekaly, ze nie ma zdjec mojego autorstw, oto jedno z nich:
Bodzio napisał(-a):
Muszę wleźć za te linki bo przeszkadzają i dużo pracy z ich usuwaniem.
..
chyba zapomniał o Cieniu na czole ;) .. no i niedbale troche (patrz kolana czoło konia z lewej i uszy konia z prawej :P) jak wklejasz wiekszy fragment to rogi wklejonej warstwy prztyczyść gumką o miękkim rogu wtewy ładnei wtopi warttwe nową w tło
Jezoo mnie sie podoba i fajnie że nei prostowałeś horyzontu :) .. jedyna uwaga to taka ze przy rzeczewistym rozmiarze zdjecia (forum pomniejsza jak rozdzielczosć ekranu za mała) samo drzewno ciut za dużo podostrzone :) .. czekam na wiecej
Ostatnio edytowany przez Rumi (2009-11-01 18:25:52)
drzewo specjalnie wlasnie wyostrzylem :)
mozna to zdjecie nazwac "samotnosc w sieci" ;)
no w takim razie bw z bugarii.
kategoria: Ludzie
siatka gałęźi te 3 linei fee .. pokaż lepiej te zdjecia z folderu "iwona" ;)
Rumi, jakbym nie wspomniał o usuwaniu pasków to byś się nie skapował. :P
wiem co skopałem, no i cóż - nie robiłem na warstwach, tylko bezpośrednio na zdjęciu bo wychodziłem - no i kaszana wyszła.
A, na forum wypraktykowałem to daję tak:
poziome - dłuższy bok = 850 pikseli
pionowe - dłuższy bok - 750
Jakość na tyle dobra, że można spokojnie sobie oglądnąć na stronie internetowej, a na tyle słaba, że nikt nie buchnie, bo interpolacja w górę zrobi sieczkę ze zdjęcia.
jesienna pora :)
piękne zdjęcie, tylko leci w lewo. Trza panie prostować :)
No i lepsiejsza by była polna droga zamiast asfaltu. No, ale nie można mieć wszystkiego na raz.
robione przez moja Żone :)
jezoo, Ty już po ślubie?! :o
Śliczne zdjęcia. ignorowałam wątek przez parę dni...żałuję.
Ostatnio widzę, że nie ma co się wtrącać - Panowie nieźle zasypali serwery i oczka widoczkami :) Muszę przyznać z dobrym skutkiem.
Ja tak symbolicznie daję znać, że udaję iż żyję
zagadka:co to za miasto?
Py.Sy.
Z tego co się domyślam miejsce pobytu kilku forumowiczów :P
no0 tego sie nie spodziewalem to jest wies nie miasto i nazywa sie CORK, miasto w irlandii jest tyko jedno.
Taa, jeno piwa tym razem nie ma
i kolejna migawka... znak drogowy (?) [ta sama "wieś"]
1.
Bardzo rzadko popełniane przeze mnie:
2.
migawka z lata
3.
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2009-11-09 17:10:13)
Możecie rzucić czymś weselszym na chandrę? (azhag: ch czy h? ) Kwiatek jakiś, coś?