Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jest sobie laptop fujitsu amilo l7300 z kartą VIA/S3G Unichrome podlączony do tv. Jak to ustrojstwo zkonfigurować na xp żeby poprawnie wyświetlało?? Póki co to wyświetla czysty pulpit (w sumie to tapete) bez ikon itd.
Pobaw się z ustawieniami tryb sklonowany, pojedyńczy itd. U mnie na asusie działa wsio na TV jeśli wyłączę LCD :)
nie chodzi tu o to ze jest cos nie tak z czyms.. :) poprostu telewizor jest widziany jako rozszezenie pulpitu czyli jak bys mial dualhead, w ustawieniach sie ustawia zeby przelaczyc obras na telewizor :)
Tylko, że w tej karcie to jest 3 ustwienia na krzyż więc ciężko coś pozmieniać. Później się z tym pobawie jak będe u brata, może coś wymyśle.
nie ustawiamy tego w opcjach karty tylko
na wlasciwosci pulpitu>ustawienia(nie wiem czy tak ale przynajmniej ostatnia zakladkaka)> i tam masz do wybyboru
w kazdy razie poszperaj tam pozmieniaj cos:)
edit:
niemam aktualnie XP ale pamietm ze cos takiego robilem tam jest takie rozwijane menu i tam sie wybieralo
Ostatnio edytowany przez blinki (2009-10-31 18:42:35)
blinki napisał(-a):
nie ustawiamy tego w opcjach karty tylko
na wlasciwosci pulpitu>ustawienia(nie wiem czy tak ale przynajmniej ostatnia zakladkaka)> i tam masz do wybyboru
w kazdy razie poszperaj tam pozmieniaj cos:)
edit:
niemam aktualnie XP ale pamietm ze cos takiego robilem tam jest takie rozwijane menu i tam sie wybieralo
To zależy ;) ja w nvidi i radeonie mam takie sterowniki że ustawiam to w ustawieniach karty ;)
no ale w jego laptopie wytepuje zintegrowana karta graficzna :)
Ostatnio edytowany przez blinki (2009-10-31 20:03:24)
Tylko tam zbytnio to nie ma co ustawiać bo są 3 ustawienia na krzyż. Będę kobinował dalej. Zobaczę też czy na jakimś livie to działa poprawnie.