Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Użytkownik
A czy to nie wasza oferta ? http://www.allegro.pl/item706354274_debian_linux_ko … nowa_xxl.html

matka przelozona
interpositus - prawda jest taka że od 3 miesięcy nie udało Ci się zorganizować tych koszulek... Pierwsza sprawa jeśli chodzi o rozliczenia to pieniądze oraz koszulki miały być przesyłane do Bodzia. Ale zmieniłeś podejście i chcesz otrzymywać kasę bezpośrednio od zainteresowanych, oficjalnie powiem (wypowiadając się w imieniu zarządu): Ta transakcja nie będzie firmowana przez założycieli i administracje DUG-a, chcemy uniknąć później oskarżeń o oszustwo.
Kolejna sprawa dotycząca poprzedniej wersji koszulki którą nadesłałeś Bodziowi to nie chce mi się wierzyć, że mając kontakt z daną firmą poligraficzną nie miałeś okazji zobaczyć jakości ich produktów. Widziałam tę koszulkę i wyglądała ona tak, jakby ta prasowanka została wykonana metodą chałupniczą.

fakam fszycho
Wybaczcie, że się wtrącę.
Chciałem kiedyś wspomóc archa, z oficjalnej strony jest przekierowanie na http://www.zazzle.com/archlinux/gifts
Są tam też gadżety debianowe
Nawet bym się skusił na jakąś koszulkę, pod warunkiem, że będzie dobra jakościowo. Tania raczej nie będzie, dojdą też koszty przesyłki i redystrybucji. Jakby się znalazło więcej chętnych, może gra byłaby warta świeczki?

Użytkownik

BiExi napisał(-a):
interpositus - prawda jest taka że od 3 miesięcy nie udało Ci się zorganizować tych koszulek... Pierwsza sprawa jeśli chodzi o rozliczenia to pieniądze oraz koszulki miały być przesyłane do Bodzia. Ale zmieniłeś podejście i chcesz otrzymywać kasę bezpośrednio od zainteresowanych, oficjalnie powiem (wypowiadając się w imieniu zarządu): Ta transakcja nie będzie firmowana przez założycieli i administracje DUG-a, chcemy uniknąć później oskarżeń o oszustwo.
Kolejna sprawa dotycząca poprzedniej wersji koszulki którą nadesłałeś Bodziowi to nie chce mi się wierzyć, że mając kontakt z daną firmą poligraficzną nie miałeś okazji zobaczyć jakości ich produktów. Widziałam tę koszulkę i wyglądała ona tak, jakby ta prasowanka została wykonana metodą chałupniczą.
Przecież próbkę dostanie Bodzio jako osoba postronna i oceni nową wersję koszulki i się wypowie.

złodziej wirków ]:->
kiko80 wierzysz w cuda? Ja przestałem dawno temu ;]
Miałem okazję pomacać Bodzia, tfu koszulkę, i powiem tylko jedno. W domu na byle jakiej drukarce i przedwojennym żelazkiem zrobiłbym lepszą ;] Poza tym projekt Rumiego, wg którego, teoretycznie, była robiona a to jak wygląda to dwie różne bajki... Fuszerka na całej linii.
Ostatnio edytowany przez winnetou (2009-08-23 17:05:32)

Użytkownik

ippo76 napisał(-a):
Są tam też gadżety debianowe
Rewelacja, ale cena niestety wysoka.
Pozdrowienia

Użytkownik

winnetou
Zobaczymy jak będzie wyglądać czarna bo zgadzam się z tobą i innymi że ta biała co do bodzia przyszła to jedna wielka pomyłka.

Ojciec Założyciel
upppsss - poprosiłem żonę aby mi wyprała na zlot. W rencach :)
Się zbiegła i rozpruła pod pachą. Ludziowie widzieli.

Pan inż. Cyc

Dla porowania na sam pub meeting zalozylem koszulke majaca juz chyba 2 lata, ktora wykonwyal xanax (szkoda ze zaginal gdzies w gaszczu internetu) i byla w lepszym stanie oczywiscie nastpaily pekniecia w wezszych miejscach napisu czy "nalesniczka", ale to normlane gdy stosje sie flock.
Swoje zdanie o gornej czesci garderowby bodzia wyrazilem szerszemu gronu, kto byl i sluchal ten wie :P.
Pragne dodac, ze jesli inicjatywa podobna zostanie w pelni poparta przez zalozycieli i administracje DUG'a to bedzie to w jednoznaczny i czytelny sposob przedstawione.

fakam fszycho
DadaD napisał(-a):
Pozdrowienia
Wysoka ale czy za wysoka?

Użytkownik

ippo76 napisał(-a):
DadaD napisał(-a):
PozdrowieniaWysoka ale czy za wysoka?
Koszulki wyglądają na wykonane w technologii sitodruku.
Mnie podobają się
http://www.zazzle.com/debian_linux_tshirt-235860164465544636 cena 28,95$
http://www.zazzle.com/debian_tshirt-235501255921246424 cena 20,95$
http://www.zazzle.com/debian_logo_tshirt-235915280721883229 cena 15,95$
i krawatka na uroczyste okazje http://www.zazzle.com/debian_texture_tie-151092985758298407 cena 29,95$
Przybliżona cena 1$ to 3zł wynika, że jak dla mnie cena jest dość wysoka.
Ale na jedną sztukę to może bym sie skusił jeżeli ich jakość jest porównywalna do prezentowanej na fotkach - oczy patrzą serce rośnie.
W dobrych sklepach tshirt z ładnym napisem, dobry jakościowo cena ok. 50zł (zapytałem sie znawcy)
to może po przeliczeniu na złotówki ceny na http://www.zazzle.com
są do przyjęcia?
Pozdrowienia

Użytkownik

Topik można chyba już zamknąć bo od 2tyg nikt nie napisał więc post umarł śmiercią naturalną.

Członek DUG

Witam serdecznie.
Przepraszam, za brak odpowiedzi w tym temacie, ale miałem utrudniony dostęp.
A więc tak:
Aktualna cena koszulki to 15PLN.
Opcja jest taka, iz zostanie to wykonane mocną prasowanką. (Sitodruk mial być ale wyszedły pewne problemy, a chcę doprowadzić akcję do końca).
A gramatura koszulki bedzie większa niż 120mg.
Osoby zainteresowane z listy, dostaną stosowną wiadomosc PW z numerem konta do wpłaty.
W tym tygodniu Bodzio dostanie kolejną próbną sztukę.
Ostatnio edytowany przez interpositus (2009-09-12 09:54:57)

prawiczek erotoman
teraz to prasuj lepiej na kurtkach :]

inż.
Nie wiem czy widziałeś gangsta ale DUG już nie firmuje twojego biznesu :P
/me jest na nie

złodziej wirków ]:->
Tiaa powodzenia w biznesie ;) Jak zejdziesz z ceną do 5 złotych to może się skuszę ;] Sorry ale w przedszkolu/podstawówce już nie jesteśmy więc traktujmy się poważnie, a w kolejne obietnice już nie wierzę.
Jestem na nie jakby ktoś nie wywnioskował z terści posta :]

Członek DUG

A łyżka na to niemożliwe ;D straciłem zaufanie do tego przedsięwzięcia ;/ Ale jeśli koszulki będą ok to wezmę.
Ostatnio edytowany przez giegiel (2009-09-13 11:06:15)

Użytkownik

A ja nadal jestem zainteresowany lecz to zależy od jakości koszulki bo tandety to ja nie wezmę.
Bodzio czekam na recenzję :D

Użytkownik

Ja tez jestem zainteresowany. Posiadanie takiej koszulki zmobilizuje mnie do dalszej nauki (przecież to logo do czegoś zobowiązuje :) ) - tylko czy można jeszcze coś zamówić :/ w sumie zima idzie

Członek DUG

W sumie to nikt nie ma takiej koszulki :) na chęciach się skończyło ;/

prawiczek erotoman
giegiel napisał(-a):
W sumie to nikt nie ma takiej koszulki :)
ma
giegiel napisał(-a):
na chęciach się skończyło ;/
jak co roku :P

matka przelozona

Członek DUG

przepraszam czy temat jest jeszcze aktualny? // nie kazcie mi czytac o 6 rano 8 stron :p // jak tak to ja tez sie pisze
cthulhu - L - 2 - 1 - poczta, priorytet, z nickiem
pozdrawiam

Ojciec Założyciel
Drogi kolego, jak wiesz ostatnio się ciut spłukałem w związku z nowym sprzętem. Ale tak, myślę o tym. W tym wątku gdzieś we wcześniejszych postach są podane wymiary, które chcą DUG-owicze, więc nie musisz czytać wszystkich stron i podawać swoich wymiarów. Dam znać kiedy zacznę na serio tym tematem się zajmować.