Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak pefnie niektrozy zauwazyli zbliza sie powooolii pierwsza rocznica poswania DUG znaczy w polowie kwietnia :D:D (co prawda jeszcze duzo czasu) ale mozna by pomyslec o jakims dyg party z tej okazjii:D
ja odrazu pproponuje za miejsce dugparty gorlice :P
A ja Hel :)
A ja Hel :)
Ja też Hel :)
Ja tez jestem za Malopolska:) Hel jest po drugiej stronie polski :P
Ale tam jest ładnie - byłem, jeszcze Techa nie znałem :) - możemy się zgadać i na dwa auta pojechać, nawet Wepstera weźmiemy. Kurcze rozpieprzymy cały Hel - zobaczą co to pseudo górale :)
Ale tam jest ładnie - byłem, jeszcze Techa nie znałem :) - możemy się zgadać i na dwa auta pojechać, nawet Wepstera weźmiemy. Kurcze rozpieprzymy cały Hel - zobaczą co to pseudo górale :)
Bodzio nie draznij kaszuba :) lol.
Z tym Helem to zartowalem wiadomo ze wiekszosc naszej paczki jest z poludnia i impreza na Helu mija sie troche z celem ale jak ktos chce to zapraszam, mam swiezo zrobione rolmopsy i sledzika w oleju :) (moze kiedys zrobimy na Helu) acha i mam jeszcze kajaka bolsss ;)
A kiedy by miala by byc ta impreza ? latem ? czy predzej ? mam rodzine w Warszawie wiec moze cos bym wykombinowal.
Daj spokój - w Warszawie to mi zaraz auto ukradną hehe
Daj spokój - w Warszawie to mi zaraz auto ukradną hehe
nie tak zaraz. chyba ze jezdzisz barzdo chodliwa marka :)
To ja mam propozycje w Gorlicach jest takie fajne miejsce takie schody prowadzące bodajże na słoneczną (nie te do gorlickiej) mały ruch tam jest kupi sie te specjały "Z czerwoną kartką" i będzei biedna Lunuxowa impra nawiązując do tego kawału przez was cytowanego o zarywaniu kobitki. To jak będzie aaaaaa i o lokum też spoko głowa schody fajnie masują kręgosłup :D
czy mnie pijactwo na schodach (czytaj żulostwo) podoba??? jestem ABSTYNENTEM!!! :]
Znam kogoś z Korzennej tylko kogo....?