Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.
Opowiem coś śmiesznego. Wczoraj siostrze mojej małżonki założyli NETA. (Net z LAN-a) Przyszedł guru zarobił końcówkęod przewodu i odpala system Windows XP (bez service packa) i klapa. po 3 min otworzyło się google i nic więcej. Pan stwierdził że to wina tego że nie ma wgranego service packa. Mówi mi to szwagierka ja gały wywaliłem (Kolo zmienił teorie - tylko jaką modelu OSI, XP nie wiem) Więc dla pewności wziąłem jej LAPTOPA do siebie podpinam pod swój LAN neto śmiga aż miło i bez service packa. No nie wiem co jest. Dzwonie do kolesia i sięgo pytam dlaczego on takąteorięwygłosił. Więc on mi dał wykład iż: (cytuje) Nawet pan nie wie ile syfu lata w internecie i ten syf zapycha wszystko w Win XP i dlatego trzeba service packai wszystko będzie chodziło szybko. Zapytałem GURU czy np. win 98 nie będzie wogóle chodził bo jest całkowicie szwajcarski - on że 98 będzie chodził ale 98 to inny system. Może ja jestem niedouczony ale czy wie ktośz was co sięstanie jak pod ten net podepnie się LINUX?
to bardziej do nasze wpadki albo do humoru pasuje :)
Może ja jestem niedouczony ale czy wie ktośz was co sięstanie jak pod ten net podepnie się LINUX?
To podepnij linuksa i jak niepojdzie net to wszystko jasne.No chyba ze pytales z ironią :DDDD a ja udaje eksperta :DD
guzzi nie pisz tego samego wątku w dwu działach bo będę kasował. Tak jak Ci BaB napisał jest w adresie poniżej a ten wątek blokuję
http://www.dug.net.pl/forum/viewtopic.php?t=1506