Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jeśli chodzi o mostek, wg mnie lepsza byłaby ostrość na jego koniec.
Rumi napisał(-a):
coś wam sie poprzestawiało ja tu kopulacje jedna widzę .. głodnemu chleb na myśli :P
Rumi, ja widzę dwie:> Pytanie, czy wiesz co to kopulacja? W końcu prawiczkiem jesteś:P
Trin napisał(-a):
Rumi napisał(-a):
coś wam sie poprzestawiało ja tu kopulacje jedna widzę .. głodnemu chleb na myśli :P
Rumi, ja widzę dwie:> Pytanie, czy wiesz co to kopulacja? W końcu prawiczkiem jesteś:P
ale czytać umiem to se wyczytałem ;P
Wikipedia rządzi ;) Ale tego uczą w 4 klasie bejb:P
to co sie głupio pytasz czy wiem co to .. sama se przeczysz .. i rozmywasz :P
ja to bym nie chciał kopulować z ... robalem :P
Rumi, ja mowie o bieganiu, w sensie wiecej niz 15 metrow :P
I nieco szarej ekspresji:
Poprawiłem jak obiecałem :)
Ostatnio edytowany przez czadman (2009-07-13 23:33:16)
Ta "nieco szara ekspresja" nie powinna być wykadrowana czy coś takiego, żeby tego badziewia po bokach nie było? (to tylko pytanie, nie znam się)
czadman napisał(-a):
Trochę elektryki.
jakie romantyczne słupy kratowe o zachodzie słońca ;]
A ja na razie luzy - mam sporo do wywołania z Edynburga, w części dla rodziny - a co najważniejsze to czekają.
Dzisiaj zabrałem swoją połowicę i pojechaliśmy na Jaworzynę w Krynicy. Coś tam natłukłem, chmury fajne były.
Aaa, i jeszcze muszę donieść - Jurek czyli jezoo kupił sobie Nikona D90. Pewnie niedługo coś zobaczymy :)
Pewnie będzie. Ja mam kupioną w Gorlicach w tym sklepie z elektroniką koła trafiki w rynku. Ładowarka kosztowała mnie 49 zł (jakaś czeska impulsowa) + 4 x 9 zł za aku.
Twoje wygląda że taniej będzie :)
NiMh nie mozna ladowac impulsowo chyba ze lubisz sie bawic w strazaka ;]
Eneloopy sa bardzo dobre. Warte swojej ceny, a ter ebergizery tez nie sa zle. Choc ladowarka nie wyglada mi na jedno kanalowa...
Ostatnio edytowany przez qluk (2009-07-12 21:51:09)
qluk napisał(-a):
NiMh nie mozna ladowac impulsowo chyba ze lubisz sie bawic w strazaka ;]
Eneloopy sa bardzo dobre. Warte swojej ceny, a ter ebergizery tez nie sa zle. Choc ladowarka nie wyglada mi na jedno kanalowa...
ino te Eneloopy to za te cene co NiMh mam 2000 mAh a nei 2500 mAh
Rumi - bierz enelopy. Te 500 mAh to nic, a ten Metz naprawdę nie żre prądu
Niezawsze 2500 > 2000. ;]
qluk napisał(-a):
..
Cycu a ty co pstrykasz ;> .. pochwal sie czym :)
Masz wnusia na pocieszenie :)
co forum to inne zdjęcia :P
Ładne. Dzięki, pocieszenie- po czym?