Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja też chętny :D - hehe zjadą sie same Gorlice ? Wszyscy inni przyjeżdżajcie - Gorlice są piękne
wlasnie a gdzie sa Gorlice :?: jak nie zbyt daleko od wawy to i moze ja sie zjawie :D
o kurcze faktycznie - jakbysmy zorganizowali jakas tygodniowa impreze to czemu nie bo na weekend to mi sie nie oplaca bo jeden dzien to na dojazd musze poswiecic :lol:
ale idea jest bardzo mila - spotkania w gronie "rodzinnym" :D
Jak dokoncze moj teleport to wpadne :) kawalek drogi bym mial z Hel-u i ciekawe czy moj MegaMobil F-126P :) by dojechal, ale jestem za i bede z Wami myslami
Jak dokoncze moj teleport to wpadne :) kawalek drogi bym mial z Hel-u i ciekawe czy moj MegaMobil F-126P :) by dojechal, ale jestem za i bede z Wami myslami
Nic się nie martw - ja maluchem jechałem na Hel TYLKO 10 godzin, ale to było w czasach kiedy we Władysławowie stała rogatka :lol: a Poldkiem to 11 godzin, ale dwie godziny stałem w korku pod Toruniem.
ja osbiscie jestem za aczkolwiek szkoda ze nie moga sie wszyscy zjechac.........
czeba jeszcze zaproponowac jakies miejsce ......
a moze zobic ankiete jakas na ten temat jezeli ktos to powpiera niech podsunie mi jakies opcje ankiety.....
To całkiem blisko Lublina, ze 6 godzin pociągiem pewnie :D Wyjazd na tydzień, niegłupi pomysł, szkoda tylko że te wakacje ma zawalone. Sesja do lipca i cały lipiec praktyki. Niby zostaje sierpień, tylko czy kasa będzie, bo nieźle spłukany jestem w tej chwili :).
Pozdrawiam Wszystkich.
co do DUG-party to popieram z tym ze ciezko dobrac miejsce ale raczej poza gorlicami sie nie zrobi bo w gorlicach jest najwiecej czlonkow tego gangu a rozmawiac mozna caly czas na IRCnet na #error ;]
oraz oczywiscie na foooooorum ;];];]
Z ta Wysowa to nie glupi pomysl, samochody jakies zawsze sie wykopie a jak ni eto zawsze jest komunikacja PKS, ni ma co ale jakos dziala. Ale termin dopiero poczerwcowy bo wczesniej ni da rady ze zmej strony :(
pozdrofka ekipowcom