Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
hemar, tranx - jesteście. Teraz czekają Was otrzęsiny hehehehe
Tak sie wzruszyłem że chyba zrobie własną strone o debianku :D np. Debian dla blondynek :D
Co o tym sądzicie ?? ;)
Lepiej wypowiadaj sie na forum pisz artykuły i faq'i bo samemu to raczej nie wiele z dzialasz a w kupie sila :]
...w kupie sila :]
...każda mucha ci to powie :]
Lepiej wypowiadaj sie na forum pisz artykuły i faq'i bo samemu to raczej nie wiele z dzialasz a w kupie sila :]
Zaproponowałem BiExi pomoc w materii którą znam, napisałem do niej PW ale jak na razie cisza :(
Zaproponowałem BiExi pomoc w materii którą znam, napisałem do niej PW ale jak na razie cisza :(
no napewno ma sporo pracy czekaj cierpliwie
rozmywacie temat
nie pierwszy i nei ostatni raz
jeżeli pdf-y Techa mają być dostępne tylko dla zarejestrowanych DUG-a to ja proszę jeśli to możliwe o wpisanie.
Pozdrawiam
jeżeli pdf-y Techa mają być dostępne tylko dla zarejestrowanych DUG-a to ja proszę jeśli to możliwe o wpisanie.
Pozdrawiam
już ok login i hasło dostaniesz w późniejszym terminie
Pozdrawiamjuż ok login i hasło dostaniesz w późniejszym terminie
nie chce być nachalny, ale jeszcze nie dostałem :)
A spróbuj taki login i hasło jaki masz na forum.
A spróbuj taki login i hasło jaki masz na forum.
niestety nic z tego :)
a skąd Ty to wiesz?
To ja też chciałbym zostać członkiem gangu ;] o Debaianie nie wiem dużo, ale potrafię mysleć i jakotakoznamsięnalinuxie ;D
Witam
No jak mozna to takze chcialbym dolaczyc do gangu, ale mam pytanie, czy dzieki temu jest jakas mozliwosc logowania sie na stronie albo cus??
Pozdrawiam i dziekuje
Witam
No jak mozna to takze chcialbym dolaczyc do gangu, ale mam pytanie, czy dzieki temu jest jakas mozliwosc logowania sie na stronie albo cus??
Pozdrawiam i dziekuje
Przeczytaj topic od początku - tam Biexi napisała co zyskujesz :)
Jesteś dopisany
No dziekuje bardzo, juz czytam
A czy jom jest dopiany do gangu?Jęzeli nie to rowniez sie skusze:)
To ja tez poprosze :]
To ja tez poprosze :]
gut
I ja.
Witam.
Tez chcialbym sie zapisac do gangu.
Usnar i damned - obaj ok :)
Wątek Zamknięty