Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
gratulacje!! zycze doczekania 105 urodzin DUGa ;)
100 lat :)
To nasz wielki sukces :)
Ku chwale Imperium ;D
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2009-04-16 13:33:59)
Bodzio napisał(-a):
Jest z nami już od 2006 roku, napisał tylko 92 posty na forum i kilka tysięcy na chatboxie.
Aż sprawdziłem, raptem 1590. Niewiele więcej od Ciebie — 1137. Dla porównania Wredotka popełniła 3144 wpisów, a łajza 2923. :)
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-04-16 13:39:55)
Popatrz, popatrz - a na #errorze to ja jestem ostatnia łajza :)
Bodzio napisał(-a):
Popatrz, popatrz - a na #errorze to ja jestem ostatnia łajza :)
wypraszam sobie, łajzą jestem ja :)
100101101001100100110101001101010010110101011011011011101101010011001101010110110 - lat
CMXCIXCMXCIX lat!!!
Bodzio napisał(-a):
Muszę przyznać, że na forum są naprawdę dobre dzieci :) - nie trzeba krzyczeć, pasa to na Trin czasami by się przydało :)
no i byle tak dalej
(...)
Z takich ciekawostek: - NIC - użyszkodnik, który kompiluje wszystko... Trin skompilował, życie sobie skompilował, DUG'a nie dał rady bo makefile było niepełne :D
Jest z nami już od 2006 roku, napisał tylko 92 posty na forum i kilka tysięcy na chatboxie. Niezły z niego gagatek :)
Dziadku:
-nie jestem taka zła żeby z pasem za mną latać, wystarczy groźnie spojrzeć ale Tobie sie oczy śmieją 24/7 więc zero szans
-Żaden męzczyzna czy programista czy też nie, nie da rady Trin ustawić do pionu a tymbardziej skompilować.To jak poskromienie złośnicy ;)
azhag napisał(-a):
Aż sprawdziłem, raptem 1590. Niewiele więcej od Ciebie — 1137. Dla porównania Wredotka popełniła 3144 wpisów, a łajza 2923. :)
No, zawsze byłam wygadanym dzieckiem ;)
No, to kolejnych lat 5^n.
Ps.A za miesiąc będzie roczek Trin.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-04-16 15:38:31)
Najlepszego i z mojej strony :)
Bodzio napisał(-a):
Z takich ciekawostek: - NIC - użyszkodnik, który kompiluje wszystko... Trin skompilował, życie sobie skompilował, DUG'a nie dał rady bo makefile było niepełne :D
Jest z nami już od 2006 roku, napisał tylko 92 posty na forum [...]
Lepsze to niż NIC.
no no, sporo tych latek poleciało :)
Ehh to jako ciekawostkę powiem, że mój Syn jest rówieśnikiem tegoż zbiegowiska ;]
Kiedyś się mię zapytał co to za "kręciołek" mam na koszulce, mówię "DUG", a co to "DUG"? I od tamtej pory przesiadywał ze mną na "Kręciołach". Mam nadzieję że kiedyś będzie tym drugim pokoleniem i nazywał mnie "wapniakiem" czytając posty pisane jeszcze z heh Lennego :P
Obojgu życzę wszystkiego jak najbardziej pozytywnego ;]
A ja nie będę nic życzył Dug'owi bo i tak się nie spełni ;) Czas pokaże co się zmieni na Dug'u i czy się zmieni na lepsze. Chociaż ktoś kiedyś powiedział, że lepiej już było ;]
Oczywiście że się zmieni tylko i wyłącznie na lepsze, myśle że dzień ten szczególny nie jest najlepszy do szerzenia pesymizmu:) Sto lat dla DUGA!!!! Sto lat dla Adminów (żeby miał kto go prowadzić)!!!! Sto lat dla mnie (żebym mógł to czytać)!!!! no i dla wszystkich użytkowników też hehe!!!
Zbooj napisał(-a):
100 lat :)
To nasz wielki sukces :)
Ku chwale Imperium ;D
Prawdziwy Vader :P
Paciocha, jak tak ci tęskno to ja już mogę się zwracać do Ciebie per wapniak ;)
tysiąc pięćset sto osiemset lat!!
Paciocha napisał(-a):
czemu obojgu ?? - fakt, razem z Biexi założyliśmy DUG-a, razem wpakowaliśmy w to jakieś pieniądze. Ale to tylko dzięki WAM to działa i dlatego bardzo, bardzo Wam dziękujemy.
Wiecie, że admini są potrzebni - czasem małym rozrabiakom trzeba skórę przetrzepać, trolla wyplenić, bzdury z wątków usunąć.
Pamiętacie - był taki konkurs pt. "moderator roku". Wygrał czadman, któremu tu chciałbym złożyć głęboki ukłon i podziękowanie za włożoną pracę.
Kiedyś forum było na phpBB, teraz jest na punBB - i tu podziękowania dla azhaga, który zna ten silnik jak mało kto, i wszelkie usprawnienia to Jego zasługa.
Chciałym podziękować wszystkim moderatorom i adminom za wkład pracy, za przenoszenia postów, za....wszystko :)
Jest to jedyne jakie znam forum, które nie ma regulaminu - wystarcza stosowanie netykiety. Upomnień i zadrażnień jest tak mało, że na palcach jednej ręki można policzyć. I za to dziękuję Wam użytkownikom. Potrafiliście stanąć na wysokości zadania.
hehe :) ale się rozrzewniałem :)
Bodzio, się rozgadałeś. No ale, z łezką w oku- nie ma co ;) Fajnie tu jest, ja zostaje.
I pamietajcie- jako jedyni mamy admina którego można śmiało i głośno nazwać łajzą i nawet nam się za to nie oberwie. -Korzystajcie:]
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-04-16 21:01:32)
Bodzio napisał(-a):
Paciocha napisał(-a):
czemu obojgu ?? - fakt, razem z Biexi założyliśmy DUG-a, razem wpakowaliśmy w to jakieś pieniądze. Ale to tylko dzięki WAM to działa i dlatego bardzo, bardzo Wam dziękujemy.
DUG-owi i jego synowi (rówieśnikowi DUG-a), przynajmniej ja tak to zrozumiałem
Bodzio napisał(-a):
Kiedyś forum było na phpBB, teraz jest na punBB - i tu podziękowania dla azhaga, który zna ten silnik jak mało kto
znam lepszych znawców
Bodzio napisał(-a):
i wszelkie usprawnienia to Jego zasługa.
a guzik prawda, część modyfikacji jest dzięki innym, niektóre wręcz pisane były specjalnie dla DUG-a :)
Bodzio napisał(-a):
Jest to jedyne jakie znam forum, które nie ma regulaminu - wystarcza stosowanie netykiety.
a ja znam — FluxboxPL.org :)
Trin napisał(-a):
I pamietajcie- jako jedyni mamy admina którego można śmiało i głośno nazwać łajzą i nawet nam się za to nie oberwie. -Korzystajcie:]
można oberwać, już ty wiesz za co, zwyrolko ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-04-16 21:04:28)
tgR napisał(-a):
ps, gdzie ta wodka ? :D
zachciało się open source'a, co nie?
Również naj naj, by było nas coraz więcej :)
Bodzio odnośnie regulaminów wszelkiego rodzaju. Uważam, że na codziennie mamy do czynienia z tyloma zakazami ze gdyby pojawił się kolejny na forum to "dla zasady" byłby łamany :) A jak nie ma regulaminu to nie ma co łamać, samowolka i anarchia co jak widać na powyższym przykładzie całkiem sprawnie działa ;)) No to skoro już polali to wypiję kielonka, i poleję następnego ;))