Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Użytkownik
 Użytkownik

Witam
Problem leży w tym, że jak mialem neta to targalem wsio co cza bylo nawet z dokumentacją jak to zrobić. Aktualnie wjechałem koparką w kable i do odwołania jestem niedostępny.
Posiadam 8CD install Debian Woody(wydanie specjalne linux+), tam międzyinnymi jest KDE. Po wielu zabiegach przyszedł czas żeby podreperować system i nastąpiły schody. Czy ktoś mi może powiedzieć jak postawić z tego co mam KDE. Problem w tym że zjadaja mnie zależności i nie zadążam się ich pozbywać, przypuszczam że jest jakiś prosty sposób na to. 
A problemy zaczynają się gdy wpisze:
apt-get install arts
od tego momentu instalacja nie pójdzie dalej ani o kawałeczek
pozdrowionka dla ekipy

Ojciec Założyciel
 Ojciec Założyciel
	Ooooo Kuba się odezwał !! ja zakwitnę.
Po pierwsze musisz powiedzieć co masz lub co chcesz mieć. Pamiętaj, najpierw system potem obrazki czyli X-y.
Czyli chcę wiedzieć czy:
- masz Woody czy Sarge
- jakie chcesz mieć KDE - 3.1.4, 3.1.5, 3.2.3, 3.3 ??
Jeżeli chcesz 14 najświeższych płyt Sarge 3.0.r3 to napisz - załatwię.
Jeżeli nie masz netu powinieneś mieć wszystkie.
Ps. zamień koparkę na królika - przeczytaj posta o binladenie :))

Członek DUG
 Członek DUG

Ja powiem od sibie. Ta 8 płyta Linux+ jest jakas lewa xfree x tej płyty da sie zainstalowac ale KDe nowego za chiny ludowe(zaleznosci). Ja zawsze jak isntalowałem z płyt to byłem skazany na KDE 2.2 niestety Teraz ciagne wszytsko z neta wiec mam sarge i kde 3.2

Użytkownik
 Użytkownik

Co tu wiele gadać, dzieki Bodzio za cynk, czekam na CD, nie mam sil sie mordować z tym paskooctfem. Bede w poniedzialek w miescie to zajde Bodzio do ciebie, pozdrowiejka for all