Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
HI,
Zmierzam do tego aby zrobic sobie webmina gdzie bedzie dany pracownik sie logowal i dopisywal mac'ki do bazy.
czy jest ktos kto tego uzywa i ma z tym doswiadczenie oraz moglby pomoc?
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez vasylek (2009-09-16 22:44:45)
tgR napisał(-a):
jak do bazy danych to nie lepiej wydlubac jakis maly panelik porobic userow niech sie loguja i dopisuja ?
How do this? ;]
Żeby wypełniać bazę danych możesz nawet użyć phpmyadmin .
vasylek - u mniw na praktykach 2 mlodych ludzi miala za zadanie wlasnie wykonac taki panelik i bardzo ladnie im to wyszlo mianowicie nakodzili panelik w PHP dane w bazie PostgreSQL a generator do plików NAT i dhcepa napisany w C++ oczywiscie wszystko ladnie gada z baza danych :P
Dałam namiary jednemu z nich jak bedzie zainteresowany to sie podzieli swoja praca :]
BiExi napisał(-a):
vasylek - u mniw na praktykach 2 mlodych ludzi miala za zadanie wlasnie wykonac taki panelik i bardzo ladnie im to wyszlo mianowicie nakodzili panelik w PHP dane w bazie PostgreSQL a generator do plików NAT i dhcepa napisany w C++ oczywiscie wszystko ladnie gada z baza danych :P
Dałam namiary jednemu z nich jak bedzie zainteresowany to sie podzieli swoja praca :]
super, czekam ;]
Witam wszystkich:) vasylek - oto moja propozycja : ufi.dug.net.pl/panel uzytkownik:gosc , haslo: 1234. Panel wykonany w php, komunikuje sie z baza PostgreSQL. Do tego program w C++ reszta jak opisala BiExi ;)
Spoko zrobione;]
Fajnie by było jeszcze podzial pasma, czyli jaka predkosc ma miec poszczegolny user
kwestia dopracowania:) mysle ze byl bym w stanie dopisac taka opcje w razie potrzeby;) w razie zainteresowania pisz na pw lub gg:4857711 ;)
Ostatnio edytowany przez ufi (2009-03-06 21:07:52)
Narazie to tylko teoria, bo robie to dla nauki, ale mysle ze tak kilka setek userow, ja wiem moze do 500
ufi: fajna zabawka, ale moze bys poprawil przynajmniej skladnie html, bo od kiedy to wystepuja skladnia strony przed <html>? No i ta tabelka razi w oczy :)
Ale ogolenie gratuluje pomyslowosci.