Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Co zrobić żeby po kliknięciu na ikonie obrazka w Konquerorze otwierał się on w zewnętrznym oknie np. programu Kuickshow, a nie w oknie Konquerora? Da się w ogóle? Nie mogłem się doszukać odpowiedniej opcji w ustawieniach Konquerora. (KDE3.5.9)
Ostatnio edytowany przez Kruk (2009-03-01 23:43:27)
PPM na pliku i tam gdzieś we właściwościach jest coś a'la domyślna akcja czy coś w ten deseń. Nie pamiętam dokładnie bo nie mam pod ręką KDE ;]
winnetou, to nie winzgroza ;-). Centrum sterowania -> komponenty kde ->skojarzenia plików no i albo szukasz po mimetype, albo po rozszerzeniu.
Ale skojarzenie plików graficznych mam ustawione na Kuickshow. Chodzi o to, że obrazki wyświetla w oknie Konquerora (tam, gdzie ikony wyświetla), a nie w oddzielnym oknie. :)
Tak. To o to chodziło. Musiałem chyba być ślepy, że tego nie zauważyłem. 8-) dzięki :)
Strony: 1