Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
problem jest nastepujacy czy da sie pod wine otworzyc cmd.exe coby uruchomic program docrakowania map na czyms takim
http://allegro.pl/item537685554_tomtom_one_v3_9_krajow.html
tzn. program do wgrywania juz skrakowanych map
najlepiej Azhag napisz jakis bashowy program do odpalania plikow *.exe
lubomir napisał(-a):
najlepiej Azhag napisz jakis bashowy program do odpalania plikow *.exe
taki off...
coś mi się wydaje, że dostaniesz od azhaga za Azhaga ;P
koniec offa
pozdrawiam
miłosz
chetnie bym zaplacil , zalezy ile i na kiedy
lubomir napisał(-a):
czy da sie pod wine otworzyc cmd.exe
Byłem prawie pewny, że się da. Szybki test to potwierdził. I to w sposób, którego wcale się nie spodziewałem:
pawian@debian /mnt/dane/wine/drive_c $ find . -name cmd.exe ./windows/system32/cmd.exe pawian@debian /mnt/dane/wine/drive_c $ wine ./windows/system32/cmd.exe CMD Version 1.0.1 C:\>dir Volume in drive C is Volume Serial Number is 0000-0000 Directory of C:\ 2008-11-20 22:23 <DIR> Program Files 2008-11-17 20:47 <DIR> windows 0 files 0 bytes 2 directories 1,009,803,264 bytes free C:\>
:D
Wycena będzie standardowa: 5,40, +vat, faktura przyjdzie pocztą.
napisz jakis bashowy program do odpalania plikow *.exe
Z deweloperami wine'a w szranki stawal nie będę. Zwłaszcza, że nie jestem programistą.
Lacer napisał(-a):
coś mi się wydaje, że dostaniesz od azhaga za Azhaga ;P
Nie mylisz się. lubomir: w moim nicku NIGDZIE nie ma wielkiej litery.
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-01-23 22:32:23)
dzieki ; jeszcze tam nic nie wgrywalem bo tak BTW;;; to najlepiej by bylo jaby wrzucic debiana i zhakowac im jakas satelity
azhag znowu masz zadanie coby napisac nowy program do wyszukiwania satelt na blekitnym niebie nawiazywanie z ninmi polaczenia zainstalowania tam debiana w celu dalszego podboju kosmosu
człowieku edytuj posty