Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy jest jakis progs do pobierania plikow przyjazny dla zwyklego czlowieka tzn. bez szukania po necie jakis serwerów, stu opcji do skonfigurowania.Poprostu instaluje wpisuje w search co mnieinteresuje i pobieram?
a z tego co wiem kaaza nie występuje pod linuxem :] w czystej formie a tylko w tandetnym mldonkeyu i nie wiem jakim bo nie próbowałem gifcie
co do łatwych p2p polecam torrenta i strone tdt.org.pl i azureusa
valknut - był już ten wątek
Dziex
Jak to jest czy musze jakies konkretne porty odblokować dla tego progsa czy wystarczy mi takie cos w firewallu czy tez polaczenia te nie beda nalezaly do rozpoczetej sesji?
iptables -A INPUT -p tcp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED iptables -A OUTPUT -p tcp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED iptables -A INPUT -p udp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED iptables -A OUTPUT -p udp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED iptables -A INPUT -p icmp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED iptables -A OUTPUT -p icmp -j ACCEPT -m state --state ESTABLISHED,RELATED
Biexi to zes dowalila z tą (evil) Kaazą :P
Siec Bittorrent jest bardzo przyjemna ... na tdt.org.pl jest sporo torrentów. Jako klient polecam Azureusa .. fajny ;]
emule tez obleci (jego klony (klienty sieci ed2k) amule , overnet i inne tez oblecą)
;]
Ja raczej szukam odpowiednika beareshare pod windą.Nieziemsko zpierd....:)No i nie ma jaj takich jak na kazie wszystki pliki sprawne i prawdziwe.
Bearshere to klient sieci Gnutella
klienty pod linuksa to
Gtk-Gnutella
LimeWire
Phex
dane z p2p.info.pl
Dziex.
Pytanie do gnutelli:Jak u licha usunąć ta historie wyszukiwan z lewej strony?
niestety nigdy nie korzystałem z tego to ci nie mogę odpowiedzieć :(