Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
w dniach 15-18 stycznia zamierzam znaleźć się w tej okolicy, jeśli ktoś ma ochotę na browar to dawać namiary
No i ten Admin-łajza jest też zW-wy
Mam niedaleko do Wawy więc jak nic nie stanie na przeszodzie mogę się pojawić. :)
ja tez mam niedaleko... minizlot?
no dobrze by było, tylko nawet za bardzo nie wiem gdzie tam mozna zassać browara w jakiejś przystępnej cenie :]
rychu napisał(-a):
za bardzo nie wiem gdzie tam mozna zassać browara w jakiejś przystępnej cenie :]
problem w tym, ze nigdzie :/ w tym miesice chyba nie ma czegos takiego jak browar w przystepnej cenie
Ostatnio edytowany przez zimzum (2008-12-01 22:32:57)
zimzum napisał(-a):
rychu napisał(-a):
za bardzo nie wiem gdzie tam mozna zassać browara w jakiejś przystępnej cenie :]
problem w tym, ze nigdzie :/ w tym miesice chyba nie ma czegos takiego jak browar w przystepnej cenie
ostatnio kupuję Carlsbergi w Biedronce za 2,39zł - to drogo?
pasuje :] tylko znajdź jeszcze paru dugowiczów z warszawy, żeby było z kim te browary spożyć :p
bo niby najludniejsze miasto w polsce, a tu wychodzi, że wszyscy sobie obcy nawzajem i co gorsza nietrunkowi
iwo napisał(-a):
ostatnio kupuję Carlsbergi w Biedronce za 2,39zł - to drogo?
Mialem na mysli knajpy. Ale ja marudny jestem, bo w mojej (obecnej) okolicy jest pod tym wzgledem bardzo milo :-) Udanego chlania Panownie!
kurde, tylko póki co nikt się nie zgłosił :(
chyba do lusterka będę zapijał, bo nawet z Ryszardem się rozminąłem
dobra.. jestem z Wawy ...
a nie masz ochoty pokazać wieśniakowi z pomorza jakiejś ekonomicznej knajpy?