Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
no to powiedz prosze co tam pisało bo ja tam nic nie wyczytałem takiego
no to powiedz prosze co tam pisało bo ja tam nic nie wyczytałem takiego
Mam Ci streszczać podręcznik obsługi Debiana? Poczytaj sobie, dowiesz się jak instalować oprogramowanie, co to jest apt-get i taki insze niezbędne narzędzia w Debianie.
nie chodzi mi o cały tylko po prostu jak ją zainstalować
Poczytaj sobie o instalacji programów za pomocą apt lub tez aptitude... materiałów na ten temat znajdziesz w sieci jak grzybów po deszczu czy to na stronie którą podał Ryszard czy też poprzez dowolna wyszukiwarke jaką preferujesz.
Po wszystkim przekonasz się że instalacja programów w debianie jest nawet prostrza od klikanych instalacji w windowsie.
nie umiem się zabardzo posługiwać tym aptidute
na początek weź poczytaj o apt-get to jest tak vbanalnie proste ze sam się bedziesz dziwic czemu ci to tyle czasu zajeło... nikt nie bedzie czytał za ciebie... przyroda :)
A tutaj znajdziesz wszystkie potrzebne pakiety: http://www1.apt-get.org/search.php
Idą Święta Bożego Narodzeńia wiec niechce się denerwować i klnąć.Powiem tak zacznij kolego myślec bo Linux to system do myślenia,a jak coś ci nie pasuje tu to SPADAJ na Windowsa
Ja też miałem Błąd w obliczeniach zmiennoprzecinkowych w Tibii pod Etchem, ale od kiedy mam Lennego działa bez problemu
Ooo kurde chyba byłem piany jak pisałem tego posta wyżej
Jeśli uraziłem to bardzo przepraszam