Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
plik z dnia nadziej jest coraz mniej przydatny niestety. Ja walcze (narazie bezskutecznie) z sharingiem (opensasc-ng +gbox+mythtv).
Mam tez phoenixa, pozniej powalcze z prawdziwymi kartami. Z tego co sie orientuje phoenix da rade z nagra3.
Ale narazie jestem na etapie wywalenie tego calego g przez okno... w innym wątku popytam was co i jak najlepiej bo juz mi sił brakuje :(
nie poddawaj sie tym bardziej ze masz sprzet do testow, a to znacznie lepiej niz pisac na podstawie dokumentacji odpowiedzi lub tutoriale :)
voyo napisał(-a):
(..)Z tego co sie orientuje phoenix da rade z nagra3. Ale narazie jestem na etapie wywalenie tego calego g przez okno... w innym wątku popytam was co i jak najlepiej bo juz mi sił brakuje :(
Testowalem Cyfre+z seca i TVN z conaksem i dzialaja bez problemu. Po wlozeniu karty Polsatu z nagra3, niestety phoenix zawiesza sie (newcs rozpoznaje karte, nie wywal bledow, ale autoryzacja nie przechodzi do konca tylko zatrzymuje sie).
A tak ogolnie, to moze napisz co Tobie nie wychodzi, to moze ktos pomoze. Po co wyrzucac sprzet?:)
jeszcze nie wyrzuciłem ;)
ale jak problemy ze stabilnością nie ustąpią to bede bardzo nie pocieszony :(
załozyłem nowy wątek, zapraszam do czytania.
z Phoenixem mysle ze powalcze około stycznia, licze ze bede mogł skorzystać z doświadczeń ;)