Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
urug napisał(-a):
Kolejna sprawa, to nie widzę by w tym okienku "Bieżące" wyświetlał zadania. Szkoda :/
Zadania wyświetla, tylko zaklikac musisz w Zadania, ale wydarzeń nie wyświetla bo wydarzenia w okinku kalendarza wyświetla. :)
No i kategorie , można by to było w zakładkach porobić, znaczy pogrupować, bo się burdel robi zaprzeproszeniem ( no chyba że jest taka opcja a ja jej nie widze :) ).
Ostatnio edytowany przez ba10 (2008-12-08 15:22:52)
ba10, chodzi mi o ten szybki podgląd "Bierzące", który wyświetla się np. w oknie poczty. Tam masz "Dzisiaj", "Jutro", "Wkrótce". Pokazuje tam tylko wydarzenia, także i tak musisz kliknąć "kalendarz", bądz "zadania", by sprawdzić czy jakiś zadań na dzisiaj nie ma - więc lekko mija się to "Bieżące" z celem.
A co do kategorii, to można je tworzyć, ale też nie widzę by można było ograniczyć wyświetlanie tylko do niektórych kategorii. Pozostaje chyba wydzielić kilka kalendarzy. Np. wydzieliłem sobie kalendarz na "Plan", "Prywatne", etc.
@urug no cóz chyba zostaje na napisanie swojego organizera ;)
Hehehe, mi się thunderbird + lightning podoba :P
Ale miałeś rację co do tych "ułomności" dodatku w stosunku do programu. Na przykład w sunbirdzie można było tworzyć zadanie, zaznaczając na kalendarzu interesujący nas zakres czasu. Lightning tego nie potrafi :-(
Ostatnio edytowany przez urug (2008-12-09 10:45:11)