Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam zainstalowałem se Beryla no i działa wyśmienicie :) ale gdy odpalam go znika mi cała belka ta na której są te przyciski zamknij okno, zminimalizuj, maksymalizuj jak zrobić by po włączeniu beryla nie znikała ??
zacznijmy od tego, że Beryl to martwy projekt -- wyforkował z compiza, poistniał jakiś czas, po czym deforkował z powrotem do compiza, jako compiz-fusion -- i właśnie jego powinieneś użyć
a belka znika dlatego, że beryl jest tylko menedżerem okien, tzw. dekoracje są tworzone przez inny program (emerald i drugi, którego nazwy zapomniałem)
Nie koniecznie. Ja miałem taką anomalię że na starszej karcie graficznej po odpaleniu compiz-fusion tak samo nie miałem jak to określiłeś belek we wszystkich aplikacjach. Po włożeniu nowszej (czytaj lepszej) karty graficznej i zainstalowaniu nowszych sterowników problem znikł.
Strony: 1