Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Specjalnie dla BlackEvo aby mógł spokojnie zasnąć....
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-01-14 22:54:12)
LongeR napisał(-a):
Panowie sytuacja z życia wzięta jeden koleś dziś dowiedział się że na tym serwisie znajduje się nasze zdjęcie klasowe. Nieprzeciętnie się zdenerwował i zaczął szukać kto je dodał... no i znalazł koleś który je umieścił o włos uniknął oklepu naprawdę o włos już było blisko i moim zdaniem miał by rację za to żeby mu przywalić bo sobie nie życzy umieszczania swojego zdjęcia w internecie.
Chwalisz sie, czy zalisz? :|
Nie jak byś nie zauważył (problemy ze wzrokiem czy rozumieniem??) nazwa tematu brzmi "nasza klasa" i wypowiadamy się na temat tego serwisu. A ja się ani nie chwalę a tym bardziej nie żalę.
A co mnie interesuje koles ktoremu sie to nie spodobalo na tyle, ze chcial kogos 'oklepac'? Moze zaraz zaczniemy pisac, ze moja ciocia bardzo sie wzruszyla widzac to i tamto, przypominajac sobie tego i owego....
Takie historyjki... zostaw dla siebie bo to nikogo nie obchodzi.
LongeR napisał(-a):
A ja się ani nie chwalę a tym bardziej nie żalę.
Ale jak zwykle piszesz co wiesz a nie wiesz co piszesz....
dlatego właśnie jest wiecznym ba...nem :)
BlackEvo napisał(-a):
A co mnie interesuje koles ktoremu sie to nie spodobalo na tyle, ze chcial kogos 'oklepac'? Moze zaraz zaczniemy pisac, ze moja ciocia bardzo sie wzruszyla widzac to i tamto, przypominajac sobie tego i owego....
Takie historyjki... zostaw dla siebie bo to nikogo nie obchodzi.LongeR napisał(-a):
A ja się ani nie chwalę a tym bardziej nie żalę.
Ale jak zwykle piszesz co wiesz a nie wiesz co piszesz....
Jak nie pasuje to zróbmy tak że jak zobaczysz posta napisanego prze zemnie to go nie czytaj po prostu wyobraź sobie że go nie ma ja zrobią tak samo z Twoimi postami i wszyscy będą zadowoleni. A co do mojej wypowiedzi to chciałem uświadomić że nie wszyscy życzą sobie aby ich zdjęcia były publikowane w internecie a większość osób nie zdaje sobie z tego sprawy i świadomie bądź nie je umieszcza. A podałem taki przykład bo sam dziś byłem jego świadkiem i nie żadni gimnazjaliści bo po 19 lat mamy.:D Prosteeee
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-01-14 22:46:51)
Bo mnie wkur**** a mnie jest łatwo z równowagi wyprowadzić no no...
Nie ma sie nad czym rozczulać....
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-01-14 22:53:16)
mówiłem Ci kiedyś żebyś na baby poszedł. Jak soki z Ciebie wyciągnie to tak nie będziesz pierdolił :)
Bwahahahahaha Bodzio teskt roku chyba, masz bro ;)
Wydaje mi się, że się chłopaka niepotrzebnie uczepiliście. Przecież to są "Luźne rozmówki", a więc właściwe miejsce na różne blubry. Jak się komuś nie podoba to niech nie czyta i pokój na ziemi, a nie czepiać się "a co to mnie obchodzi". Nie chcesz to nie czytaj tematu. Takie jest moje zdanie i takie wg mnie przeznaczenie tego działu.
Pozdrawiam
davidoski: masz świętą rację, ale jakbym nie czytał, to straciłbym perełkę w postaci posta Bodzia :)
ble i tak Was lubię:D
AgayKhan napisał(-a):
Cholera, zaplułem klawiaturę i monitor.
Nie ty jeden...
Bodzio: kiedyś obiecałeś howto o czyszczeniu monitora ze śliny, gdzie je można znaleźć?
LongeR napisał(-a):
Bo mnie wkur**** a mnie jest łatwo z równowagi wyprowadzić no no...
Nie ma sie nad czym rozczulać....
Tylko głupcy tracą nad sobą kontrolę.
BTW. Grupowe zdjęcia można umieszczać bez pytania osób na nich widniejących.
w zasadzie nie czytam bulwarówek, ale ten tu artykuł pobrzmiewa całkiem zabawnie:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article109680/Woj … _.html#reqRss
Odnoscie skanow dowodow, ostatnio gdzies ogladalem program gdzie ktos m.in zalozyl stronke z ofertami pracy gdzie wymagane byly skany dowodu, ktore potem wykorzystywano do otwieraniu internetowych kont bankowych do przekretow na allegro.