Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Ojciec Założyciel
szczypior88 napisał(-a):
i "studentów" :P
Rumi zmienił sobie w profilu

Admin łajza

cholerne studenty ;) wszędzie się wpychają, wszystko biorą ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-11-24 10:06:02)

DUG

Myślę że przydało by sie jeszcze kasowanie własnych wątków...

Ojciec Założyciel
HunteR napisał(-a):
Nie, bo jeśli skasujesz pierwszy post, to poleci cały wątek, a tam może być sporo ciekawych rzeczy

Admin łajza

a jeśli chcesz skasować niepotrzebny post/wątek to poproś o to korzystając z przycisku "Raportuj" -- odpowiednia osoba się tym wtedy zajmie

prawiczek erotoman
czadman napisał(-a):
To przywilej adminów i modów. :)
jak tak to nie było sprawy :)

DUG

Bodzio napisał(-a):
HunteR napisał(-a):
Nie, bo jeśli skasujesz pierwszy post, to poleci cały wątek, a tam może być sporo ciekawych rzeczy
Chodziło mi o ostatni post w temacie lub post bez odpowiedzi tylko wtedy możliwość kasowania własnych postów.

Ojciec Założyciel
udostępnienie możliwości kasowania własnych postów nie rozróżnia który chcesz skasować :)
EOF

Admin łajza

niestety w PunBB kasowanie własnych postów działa w ten sposób, że user może usunąć każdy swój post, nie tylko ostatni
nie odbieraj modom przyjemności kasowania postów ;)

DUG

azhag napisał(-a):
niestety w PunBB kasowanie własnych postów działa w ten sposób, że user może usunąć każdy swój post, nie tylko ostatni
nie odbieraj modom przyjemności kasowania postów ;)
rozumie chciałem tylko ułatwić trochę życie modom ale jak dla nich to przyjemność to OK :D

Członek DUG

słuchajcie, co zrobić, żeby dostawać jednego maila informującego o nowych postach w danym wątku ale tak, żeby niezależnie od ilości nowych postów przychodził jeden mail? bo teraz co nowy post to nowy mail na skrzynce i się gubię :P

Użytkownik

Jeszcze taka kosmetyczna poprawka. Brakuje pliku "./img/new-window.png", przez co przy linkach w postach wyświetla się pusty kwadracik zamiast obrazka (Opera).

Użytkownik

Jeszcze taka kosmetyczna poprawka. Brakuje pliku "./img/new-window.png", przez co przy linkach w postach wyświetla się pusty kwadracik zamiast obrazka (Opera).

Ojciec Założyciel
wiem, ostatnio nie jestem w czasie

Moderator Mamut
tak przy okazji ... dzisiaj przy wysylaniu odpowiedzi na jeden z tematow dostalem:
An error was encountered Error: Unable to send e-mail. Please contact the forum administrator with the following error message reported by the SMTP server: "535 blad autoryzacji, niepoprawny login lub haslo / auth failure ".
odpowiedz sie zapisala :-)

Oldtimer

ojoj bercik w tym samym miomencie ten sam blad
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?pid=77222

Ojciec Założyciel
Dodałem opcję głosowania, nie mam za wiele czasu, ale przy okazji przetłumaczę plik językowy, bo na razie jest po angielsku. Chyba że ktoś ma gotowy to będę wdzięczny i szybko podmienię.

Admin łajza

a ktoś ma :)
polls.php
<?php /*********************************************************************** Caleb Champlin (med_mediator@hotmail.com) ************************************************************************/ // Language definitions used in viewforum.php $lang_polls = array( 'Poll' => 'Sonda', 'New poll' => 'Nowa sonda', 'New poll legend multiselect' => 'Dane sondy (wielokrotnego wyboru)', 'New poll legend yesno' => 'Dane sondy (sonda Tak/Nie)', 'New poll legend' => 'Dane sondy', 'Multiselect' => 'Sonda wielokrotnego wyboru', 'Yesno' => 'Sonda Tak/Nie', 'Regular' => 'Zwykła sonda', 'Question' => 'Pytanie', 'Option' => 'Opcja', 'Optional' => '(Opcjonalnie)', 'Yes' => 'Warto¶ć Tak (Prawda / Zgadzam się / inne)', 'Null vote' => 'Głos pusty', 'Poll preview' => 'Przegląd sondy', 'No' => 'Warto¶c Nie (Fałsz / Nie zgadzam się / inne)', 'Create new poll' => 'Dodaj nową sondę', 'Poll select' => 'Wybierz typ sondy', 'Already voted' => 'Głosowałe¶ w tej sondzie', 'Vote success' => 'Twoj głos został przesłany', 'Empty option' => 'Sonda ma pustą opcję.', 'No options' => 'Sonda musi zawierać opcje.', 'Low options' => 'Sonda musi mieć dwie lub więcej opcji.', 'No question' => 'Sonda musi zawierać pytanie.', 'Too long question' => 'Pytanie nie może być dłuższe niż 70 znaków.', 'No yes' => 'Ta sonda musi zawierać warto¶ć Tak.', 'Too long yes' => 'Warto¶ć Tak nie może być dłuższa niż 35 znaków.', 'No no' => 'Ta sonda musi zawierać warto¶ć Nie.', 'Too long no' => 'Warto¶ć Nie nie może być dłuższa niż 35 znaków.', 'No message' => 'Musisz wprowadzić wiadomo¶ć.', 'Too long message' => 'Wiadomo¶ć nie może być dłuższa niż 65535 znaków (64 KB).' );
od razu pms.php od privów
<?php
// Language definitions used by the Private Message System-mod
$lang_pms = array(
// Common
'Messages' => 'Wiadomości',
'Message' => 'Wiadomość',
'Save message' => 'Zapisz wiadomość',
'Send' => 'Wyślij',
// Messages
'Inbox' => 'Skrzynka odbiorcza',
'Outbox' => 'Wysłane',
'Box0' => 'Przejdź do wysłanych',
'Box1' => 'Przejdź do odebranych',
'Action' => 'Akcja',
'Reply' => 'Odpowiedz',
'Delete' => 'Kasuj',
'Quote' => 'Cytuj',
'Date' => 'Data',
'Status' => 'Status wiadomości:',
'Subject' => 'Temat',
'Sender' => 'Nadawca',
'Receiver' => 'Odbiorca',
'Private Messages'=> 'Prywatne Wiadomości',
'New message' => 'Wyślij nową wiadomość',
'Multidelete' => 'Skasuj wiadomości',
'Delete messages comply' => 'Chcesz skasować zaznaczone wiadomości?',
'Deleted redirect' => 'Wiadomości skasowane, przekierowuję ...',
'Read redirect' => 'Wiadomości oznaczone jako przeczytane, przekierowuję...',
'Mark all' => 'Oznacz wszystkie jako przeczytane',
// Viewtopic
'PM' => 'PW',
// Profile
'Quick message' => 'Wyślij prywatną wiadomość',
'Show smilies' => 'Pokazuj emoty',
// Send or delete message
'Send to' => 'Wyślij do',
'Send a message' => 'Wyślij wiadomość',
'Delete message' => 'Kasuj wiadomość',
'Del redirect' => 'Wiadomość skasowana, przekierowuję...',
'Sent redirect' => 'Wiadomości wysłane, przekierowuję...',
// Errors and messages
'No messages' => 'Brak wiadomości',
'New messages' => 'Nowe wiadomości',
'No user' => 'Brak użytkownika o takim loginie.',
'Full inbox' => 'Twoja skrzynka jest pełna',
'Inbox full' => 'Skrzynka użytkownika jest pełna, nie możesz wysyłać wiadomości do niego.',
'Sent full' => 'Pełna skrzynka!.',
'Flood start' => 'Miminum',
'Flood end' => 'sekund musi minąć między wysyłaniem wiadomości. Proszę cierpliwie poczekać.'
);i żeby nie było zbyt dobrze -- teraz musisz wszystkie nałożone mody przejrzeć i jeśli jakiś modyfikował post.php lub viewtopic.php to trzeba analogiczną zmianę zrobić w poll.php lub viewpoll.php, dlatego na początku pisałem, żeby ankiety dać najpierw
--
edit: tylko mi się wydaje czy mark as read się zepsuł?
Ostatnio edytowany przez azhag (2007-12-19 21:24:37)

Ojciec Założyciel
o kurcze, nie wydaje Ci się :) - zaraz przywrócę poprzednią wersję.
azhag napisał(-a):
żeby ankiety dać najpierw
też miałeś rację :)

Palacz

Nie działa żadne powiadamianie o privach teraz zauważyłem przypadkiem że mam priva chyba z 11 grudnia.
Pozdrawiam

Członek DUG
Nie jesteś sam...

Admin łajza

w headerze, pod "Zalogowany jako" i "Ostatnia wizyta" jest pogrubione powiadomienie (jeśli oczywiście jest wiadomość)

Moderator Mamut
strasznie dyskretne ... kiedys bylo info na maila ... i bylo to dobre ...

Admin łajza

to też da się zrobić, zaraz przekażę co i jak komu trzeba :)

prawiczek erotoman
bercik napisał(-a):
strasznie dyskretne ... kiedys bylo info na maila ... i bylo to dobre ...
i wyskakujące dodatkowe okno którego sie nie zauważyć nei dało, sam też jak bym na forum nei wyczytał to bym nei wiedział ze coś dostałem ;)