Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dobra, rejestruję się na 10 unii. Na 20 mam prawie 700 pkt.
My narazie mamy koło 200 ale gramy parę dni :)
moze i ja sie na u10 zarejestruje :]
No i GRA :)
nastepny by był jak byście na 6 grali a tak to sie sami meczcie ;p
ej to też trochę popykam na 10uni.
lol nawet nick rychu jest wolny :)
--
EDIT: łooo, widzę że przez ostatnie pół roku top10 prawie się nie zmieniło. ci goście są chyba chorzy...
EDIT: łooo, widzę że przez ostatnie pół roku top10 prawie się nie zmieniło. ci goście są chyba chorzy...
Już niedługo :)
Stare konto mam na 20, właśnie mnie za jakieś 1.5 godziny napadnie mnie 68 statków. Ja biedna sierota mam tylko małą powłokę ochronną, 1 wyrzutnie rakiet, 1 ciężkie działo laserowe, 1 lekkie, i 1 cięzki myśliwiec. Pytanie: czy to koniec gry?
nie dopiero początek ... :D
to jest w tej grze najpiekniejsze dojechać okraść zniszczyć ;p ty mozesz tylko przed atakiem wywieść wszystkie surowce zeby jak najmiej stracić
mam jedna planetę, nie mam transportowców, czyli kicha.
no, zmasakrowano mi satelity słoneczne. Ni mam juz ani jednej. Skasował mi 1 ciężkie działo jonowe i wszystkie statki kosmiczne. Ukradł 32 tys. deuteru, 3000 żelaza, 1000 kryształu. i se poszedł.
no, nie jest źle. Przed atakiem wydałem ile się dało na obronę. Nie dało się tego wybudować na czas, ale następnego agresora przywita już 30 ciężkich dział jonowych, 60 wyrzutni rakiet, 20 ciężkich dział laserowych. Może choc jeden statek straci.
czerwoni czyli nic ci nei zrobia bo jesteś chroniony jako słaby gracz czyli taki co ma mniej niż bodajze 20 k pkt powyzej kjak będzies zmiał każdy z nich może cie farmić :p
co do obrony to nei łudz sie ze takie coś zaczym acokolwiek nei wydawaj na obrone bo szkod asurowca skoloniuj jak najsyzbciej planety nei bież takich ponizej planety matki(o pola chodzi) n akażdej planecie inwestuj tylko w kopalnei narazie i dożuć na początek po 15 małych transporterów na każdej raz dziennie zrzucaj z wszystkich planet surowiec na 1 i inwestuj a jak coś zostanie to wieksza flota (złozon agłównie z transporterów duzych) niech go wozi wysyłąsz na 12 h w zależności ile nei będzie cie przy kompie i masz spokój jak doleci na tą pnanete to tam robisz zrzutke i tak w kółko ffloty innej nei buduj bo i tak ci rozjebia nei ma cudów pozdro
ja sie szykuje wlasnie do kolonizowania :]
a co do tego jak to sie robi to za pomoca statkow kolonizacyjnych
Ja już próbowałem kolonizować, ale shitowa planeta mi się trafiła. Tylok 34 pola:)
takei to odrazu kasowac nawet nei zapładniać bo kasa w błoto potem i tak cza usunać najlepiej mieć min 3 planetki koło siebie ja mam w gali3 3 planety a w gali 6 6 planetek kołosiebie zaraz na 3 mam moonka jak si edorobie na 6 to mykne sobie tereportala i flotka będzie sie tereportować jak w wormsach ;p