Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#76  2014-04-13 14:52:21

  menel - Użytkownik

menel
Użytkownik
Zarejestrowany: 2013-11-02

Re: Gotuj z DUG-iem

pieczarki konserwowe(marynowane w zalewie octowej) (mały słoiczek?? do żuru, skąd ten przepis z Afryki?;) magi też bym raczej nie dodawał, reszta ok...

baza+zakwas z biedronki+kiełbasa biała, czosnek i majeranek i masz żur...;)

nie zabielasz, bo to już nie żur będzie tylko barszcz biały poza tym szybciej skwaśnieje a żur musi trochę poleżeć żeby był dobry...(zagęszczasz zawiesiną mąka+woda)

cała filozofia żuru..po co przepis;)

Ostatnio edytowany przez menel (2014-04-13 15:05:41)

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Nas ludzie lubią po prostu, a nie klikając w przyciski ;-)