Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
pieczarki konserwowe(marynowane w zalewie octowej) (mały słoiczek?? do żuru, skąd ten przepis z Afryki?;) magi też bym raczej nie dodawał, reszta ok...
baza+zakwas z biedronki+kiełbasa biała, czosnek i majeranek i masz żur...;)
nie zabielasz, bo to już nie żur będzie tylko barszcz biały poza tym szybciej skwaśnieje a żur musi trochę poleżeć żeby był dobry...(zagęszczasz zawiesiną mąka+woda)
cała filozofia żuru..po co przepis;)
Ostatnio edytowany przez menel (2014-04-13 15:05:41)
Offline