Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://www.pcworld.pl/news/77982.html
Za 5-10 lat Rumi tez bedzie sie tak wypowiadał :D
jeszcze jedna rzecz z tej stronki
PCWK: Czy pamiętasz jeszcze swój pierwszy komputer? Co to była za maszyna?
właśnie przed nim siedze lol
Za 5-10 lat Rumi tez bedzie sie tak wypowiadał :D
Tylko że na mojej klawiaturze widnieje napis Microsoft ;)
rumi i ty smiesz nia pisac takie wyrazy jak linux debian itp??
jak widać...
Oj Rumi jak ja sie przełamałem to dlaczego Ty tak walczysz. Zreszta na kazdego rpzyjdzie czas i pora oby przsyła i na Ciebie szybciutko
Oj Rumi jak ja sie przełamałem to dlaczego Ty tak walczysz. Zreszta na kazdego rpzyjdzie czas i pora oby przsyła i na Ciebie szybciutko
jaka pora nei rozumei żeby klawiaturke zmienić ?? czy żeby winde wywalić ?? odpada zarówno 1 jak i 2 opcja ja mam wymagania ;) pozatym na linuxie po 20 minutach łzawią mi oczy tak klepie tym obrazem (po 5 mam wrażenei patrząc na zegar że sie ekran rusza) a jest to najmniejszy problem, zresztą tu nei da si ewklepać tyle słów żeby omówić dlaczego debian to za mało ... (kiedyś książke napisze i bede wywiadów udzielał jak mnei dziadek od klawiatury odpędzał ;) )
Oj Rumi o 1 i 2 mi chodziło. A łzawia CI oczy o masz odswiezanie 60Hz zmien na windowsie na takie ti tez beda Ci łzawiły wiec moze odczepisz sie od tego shitu:)
na win i na deb mam 85 :] a że dbam o zdrobie to rozsądnie dziele czas pracy na 1 i 2 systemie w skali 99% - 1% (ten 1% to deb oczywiście i nei wykożystuje tego procenta po 21 bo bym nei zasnoł efekt prawie jak po "spawaniu na niedowiarka" hehe)