Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie wiem co jest grane w czwartek wieczorem amule jak stanal tak stoi nie ma mozliwosci polaczenia.Myslałem ze to cos z nim ale sprawdziłem to samo jest na Mandrivie a nawet $hicie.Jak pinguje to mam tak
adam@debian:~$ ping -c 4 62.241.53.2 PING 62.241.53.2 (62.241.53.2) 56(84) bytes of data. 64 bytes from 62.241.53.2: icmp_seq=1 ttl=55 time=48.1 ms 64 bytes from 62.241.53.2: icmp_seq=2 ttl=55 time=47.3 ms 64 bytes from 62.241.53.2: icmp_seq=3 ttl=55 time=49.3 ms 64 bytes from 62.241.53.2: icmp_seq=4 ttl=55 time=47.3 ms --- 62.241.53.2 ping statistics --- 4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3010ms rtt min/avg/max/mdev = 47.310/48.041/49.364/0.840 ms
Nie wiem czy admin zablokowal porty czy jakas akcja wyzej.
Co o tym sadzicie i jak to sprawdzic.
Pozdrawiam
To na pewno sprawka MO
MO?
edit: heh, myslalem ze to jakis traffic shaper :D
milicja obywatelska :)
Po sprawie.
Dzis rano wlączyłem i dziala.
Chyba faktycznie MO maczało w tym palce.
Dzieki za zainteresowanie.
Pozdrawiam
Gdy używam opcji szukaj i chcę zamknąć wynik wyszukiwań wyłącza mi się cały amule. W logach wyskakuje to:
(amule:4212): Gtk-CRITICAL **: gtk_container_remove: assertion `GTK_IS_TOOLBAR (container) || widget->parent == GTK_WIDGET (container)' failed Gtk-ERROR **: file /tmp/buildd/gtk+2.0-2.10.13/gtk/gtkcontainer.c: line 2447 (gtk_container_propagate_expose): assertion failed: (child->parent == GTK_WIDGET (container)) aborting... Przerwane
Wie może ktoś jak można to naprawić?
Gdy używam opcji szukaj i chcę zamknąć wynik wyszukiwań wyłącza mi się cały amule. W logach wyskakuje to:
Kod:
(amule:4212): Gtk-CRITICAL **: gtk_container_remove: assertion `GTK_IS_TOOLBAR (container) || widget->parent == GTK_WIDGET (container)' failed Gtk-ERROR **: file /tmp/buildd/gtk+2.0-2.10.13/gtk/gtkcontainer.c: line 2447 (gtk_container_propagate_expose): assertion failed: (child->parent == GTK_WIDGET (container)) aborting... PrzerwaneWie może ktoś jak można to naprawić?
od pewnego czasu mam dokladnie taksamo
przerzucić się na wxgtk 2.8
Mam prośbę. Przybliżył byś to bardziej. Może wiesz gdzie to znaleźć? Jest może jakiś konsolowy program do linków ed2k (coś w stylu rtorrent)?
Chłopaki mam to samo. aMule sie wylacza po zamknieciu karty wyszukiwania. Da sie cos z tym zrobic ?
skoro wszyscy to macie to może ktoś raczy wypełnić bugreport?