Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://www.limcore.com/poll/2007/linux/take-poll/?l … 0c79cf4eaf498
mysle, ze nie musze nikogo przekonywac, ze warto wypelnic ankiete.
wybrałem opcję 15 minutową, bardzo podobała mi się jedna opcja:
Wypełniam niniejszą ankietę nie czytając
Dopisek: jest tego więcej ;)
Podobają mi się pomysły na takie usługi:
...
Klikam na oślep bez czytania
Lekcje baletu gratis
hm dużo pytań w tej ankiecie jest w klimacie: "ile więcej zapłaciłbyś za sprzęt, gdyby sprzedawca gwarantował ci, że to będzie świetnie działało pod linuksem"? chyba ktoś przymierza się do otwarcia dużego sklepu internetowego z nastawieniem na linuksowych klientów...
aha, tą 15-minutową ankietę robiłem dużo dłużej niż 15 minut
hm dużo pytań w tej ankiecie jest w klimacie: "ile więcej zapłaciłbyś za sprzęt, gdyby sprzedawca gwarantował ci, że to będzie świetnie działało pod linuksem"? chyba ktoś przymierza się do otwarcia dużego sklepu internetowego z nastawieniem na linuksowych klientów...
inne pytana tez na to wskazuja ;)
Nie dałem rady przejśc tej 15 minutowej ;-) chwała im za możliwośc końca po 4 punkcie.
Ale najbardziej mnie rozbawił tekst przy stażu komputronowym - "już przed 1985 testowałem pierwsze pentium" :D
Wytrzymałem trzy minuty
Nie mam jeszcze 800-set postów więc przemilcze to ćicho.............!
hehe, ja wybrałęm 1 minutowe i na koniec im napisałem że za kompa bez windy nie będę płacił tyle co z windą. Linux jest darmowy, tfu ...Debian :)