Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pewnie to co zawre ma swoje oczywiste uzasadnienie ale................
Na swoim kompie myśle że w dalszym ciągu utrzymującym sie w klasie średniej instalowałem debiana sarge i doprowadzałem do stanu działalności przez przeszło miesiac a i tak nie do końca rozumiem co w nim zrobiłem że działa:P
Zatem nauczony Microsyfowym doświadczniem wiedziałem że na archaicznej maszynie typu K6-350 i karcie s3virge to zadanie może graniczyć z cudem..................
A jednak udało sie gładko bez problemów w 3h łacznie ze ściągnieciem wszystkich pakietów przez sieć co trwało 1,5 h!!
Cudo chyba sie przesiąde:)
Zaśmiecam to forum tak aby sie podzielić jestem zaskoczony. A może troszke wkurzony bo mam wrażenie że na tym śmieciu lepiej działa niż na moim normalnym kompie..............
ucz się ucz nauka to do potęgi klucz jak zbierzesz dużo kluczy zostaniesz klucznikiem ;)
no tak miało być woźnym :)
ktoby się tam bawił w jakieś instalki
mi się czasem zdarza, że po prostu kopiuję całą partycję z linuchem na inny komp, i po drobnym przeszeregowaniu iksów i kompilacji jąderka wszystko chodzi jak trzeba
spróbuj zrobić taki numer z shiciorem... macabre operetta
a to dobre a ja dalej z głupimi x-ami walcze już .... hehehe wstyd sie przyzna ile :]
Kurczę, ja też ustawiałem Debiana aby działał tak jak ja chcę ponad 4 tygodnie, a jak go później zainstalowałem, to trwało to parę godzin i było git :)
I pomyśleć, że jeszcze pół roku temu jak ktoś by mi powiedział, że wywalę windę, żeby mieć linuxa, to bym go chyba śmiechem zabił.
.... śmiechem zabił.
Własnie miałem to samo a teraz nie zamienie sie za nic w swiecie
dokladnie winda nie jest potzebna... po co trzymac wirusa....
Oj BiExi, przecież wirus ma przemyślany kod....
dokładnie. poza tym wirusy pisze się dla jaj albo z wrodzonej wredoty, a nie dla pieniędzy :)
...ale i tak muszę trzymać tego dziada, niestety, taka jest prawda.