Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#26  2006-12-18 10:18:08

BaB - Członek DUG

BaB
Członek DUG

Re: Mamy ćię

Nie chodziło mi o tergo posta :))

A coż ta neostrada takiego złego Ci zrobiła?

No tak tylko post Ryszarda był w stylu : Windows jest do dupy, a Linuks cacy. Dlatego zapytałem co go skłoniło do tego stwierdzenia na temat neo :). Ja uzasadniłem swoje "za" w kierunku neo i nawet jednym słowem nie starałem się nikogo przekonywać że ma tak samo myśleć :)

Pozdrawiam

Zarejestrowany użytkownik Linuksa #361563

#27  2006-12-18 11:13:50

Ryszard - Piwo DUG

Ryszard
Piwo DUG

ogólnie ze zmiennym IP jest właśnie super przy ściąganiu plików z rapida i innych stron, no i potencjalnemu hakerowi uniemożliwia ponowny atak na twój komp, poniewaz pod poprzednim IP jest już inna osoba
stałe IP jest dobre gdy stawiasz jakieś serwery plików lub dla gier, wtedy po restarcie, klienci moga nów sie do ciebie łączyć, a wogóle to stałe IP stosuje się najczęściej w sieciach lokalnych, gdzie pod jednym IP masz kilkadziesiąt kompów i atak jest możliwy praktycznie tylko w wewnętrznej sieci, no i jak ją dobrze zabezpieczysz, to i antywirus staje się praktycznie zbyteczny

http://img196.imageshack.us/img196/3770/freebsde.jpg

#28  2006-12-20 15:37:53

pk111 - Użytkownik

pk111
Użytkownik
Serwis

ma ktoś może internet z Netii?
jak to się sprawuje?

Stopka forum