Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Rumi tak obstajesz za tym shitem to mi pomóż, bo ja jestem zielony w te klocki :P
potrzebuję przekonwertować doqmenty shit-worda na pdf
co proponujesz?
Rozwiązanie ofcorse znam ale w odwecie za schemacik który żekomo stworzyłeś ale nei zapodałeś NIEPODAM :P
są książki skrypty poszukaj se :PPPPPPPPP
aha czyli jesteś pasorzytem który zawala forum swoimi głupimi pytaniami, a jak ma komuś coś podpowiedzieć to :P
no to pałuj się chłopcze w takim razie, poszukam se sam :P
aha i nie zapominaj że już i tak wisisz mi skrzynkę piwa hehe
aha czyli jesteś pasorzytem który zawala forum swoimi głupimi pytaniami, a jak ma komuś coś podpowiedzieć to :P
tak
no to pałuj się chłopcze w takim razie, poszukam se sam :P
ok
aha i nie zapominaj że już i tak wisisz mi skrzynkę piwa hehe
e tam
Najlepiej kupić sobie pełną wersje acrobata oznaczoną mianem professional.
A potem można zassać kopie awaryjną z sieci p2p.:)
Działa szybko i sprawnie.
dzięki :]
już zasysam
Panowie, a zapomnieliście o najprostszym :)
OOorg pięknie konwertuje dokumenty worda i OO do pdf. Bardzo często tak robię jak przesyłam dokumenty do WSSE w Krakowie
Bodzio, chłopie, pewnie że pamiętałem :]
tylko widzisz, to są sprawozdania z laborek i zwykłego textu tam niewiele, jest natomiast w cholerę tabel i wklejonych obrazków, i póki co oo.org bardzo źle to przenosi. a ściślej to robi się taka kaszana że ło jezu
liczę że w oo.org 2 filtry do shit-worda będą lepsze. ale to se mogę liczyć, bo microshit nawet nie przykłada uwagi do przenośności doqmentów między różnymi wersjami tegoż gówna, a co dopiero liczyć na jakiś inny program...
do konwersji wystarczy openoffice albo pdffactory :)
voti jak jesteś taki cwaniaczek z bąblem w nosie ;]
jak chcesz to podeślę ci jakieś sprawozdanko mojej produkcji. jak je otworzysz w wordzie to gicior, a jak w oo.org to tabele porozjeżdżane, wzory pojebane, masakra... ludzie, żeby to było takie proste to bym przecież gitary nie zawracał.
nb. na stronce mojego wydziału pojawiły się wzory stron tytułowych prac dyplomowych. no i zgadnijcie, w jakim to jest, ****, formacie...
rychu cwaniaczku ;p jak się pytas to Ci odpowiadamy wiec bez takich prosze ...
voti żartowałem przecie, nie denerwuj się
chodzi o to że skojażenie z oo.org to jest takie które przychodzi jako jedno z pierwszych, ale póki co niestety jak dokument shit-worda jest trochę bardziej zagmatwany (tabele, wzory, rysunki) to oo.org nie potrafi tego za dobrze otworzyć. liczę że w oo2 to poprawią, ale... (EDIT: zasysam betę żeby to sprawdzić)
ale pdf factory to ciekawa opcja, dzięki :]
no i sprawdziłem te oo2...
qpa :[
jeśli chodzi o otwieranie doqmentów shit-worda to chyba nic się nie zmieniło
aha żeby było śmieszniej to acrobat 6.0 też zbyt dobrze nie robi tych pdfów hehe
cóż pewnie format shit-worda jest zagadką nawet dla samego microshita :]