Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
tgR napisał(-a):
Bodzio napisał(-a):
za przeinstalowanie systemu biorę 20 zł, za viste - bez ograniczeń :) - kocham windowsa, daje zarabiać ;D
no ja teraz za reinstalke windy (xp tyko) biore 40-60$ :P
to na tym mozna zarabiac ?????!!!!!!!!!:-)))
No mi chodziło o to że za naukę czeba zapłacić a nie na odwrót:) Ale rzeczywiście znając się na tym co się robi można sobie troszkę dorobić:) Chodzby nawet na użytkownikach winszajsa bo 25 zł na godzinka poświęconą na pisaniu sms'ów i bajerowaniu "klienta" to nie jest mało:) Ale jak już wspomniałem widza kosztuje:D
tgR napisał(-a):
no ja teraz za reinstalke windy (xp tyko) biore 40-60$ :P
Nie będę Ci robił obciachu - podnoszę ceny ;P
yyyyy.. Tyś podał ceny w dolarach ??????
Ps2. Polak to dziwne zwierze - ukradnie system, a za pirata płaci :D
ostatnio podszedl mój zarobek w górę 5500 zł brutto na reke dostaje teraz 36000 zł ale mnie to jebie A mam mozliwość zarobić 4100 ale szkoda mojego zdrowia i sił jestem jescze młodym trzydziescioparelatkiem obecnie teraz nie pijacym przez trzy tygodnie
[OT]Ryszard, Ty nie musisz pić, Ty na trzeźwo masz takie jazdy jak ja po 6 piwach [/OT]
ty Ryszard lepiej powiedz co ty robisz że tyle siana dostajesz?
że tak powiem... LOL
toć moje drugie imię to "szybka ręka" przecież
xD
rychu napisał(-a):
toć moje drugie imię to "szybka ręka" przecież
taaa, ręka nie granat, ch* nie rozerwie :P
A wracając do tematu - wczoraj przelali 540pln stypendium i dzisiaj mnie suszi ;-)
rany Boga, taki mózg jak Ty i ze stypy żyje? biada temu krajowi. ta twoja szkoła to pewnie na eksport kształci, co?
--
edytka co do banków nasienia:
dziś moja pani (studentka akademii medycznej) nawijała, że banki spermy w Polszcze pustymi są, a zapotrzebowanie jednakowoż istnieje. przeto doktorowie medycznych nauk napraszają szerokim gestem wszelakich dawców, coby paskudzili do plastykowych kubków za skromna opłatą 600 PLN do garści. (to jest poważna oferta - jeśli ktoś jest zainteresowany, to niech korzysta. jednak biorąc pod uwagę naszą polską mentalność, brak chętnych wcale nie dziwi: osobiście, gdybym wrócił do chałupy i powiedział żonie, skąd mam tą kasę, to... no.)
Z oddawaniem nasienia trzeba uważać.
Ostatnio była afera bo jakaś babka pozwała dawce o alimenty na dzieciaka :)
Robot_ napisał(-a):
Z oddawaniem nasienia trzeba uważać.
Ostatnio była afera bo jakaś babka pozwała dawce o alimenty na dzieciaka :)
chyba niemożliwe - zdaje się że te dane są bardziej tajne niż "zdrada" Radka Sikorskiego :)
Robot_ napisał(-a):
http://facet.interia.pl/wiadomosc-dnia/news/tato-plac,705915
no właśnie, to jest Szwecja i wyaźnie pisze że u nas to niemożliwe. - no chyba że jakiegoś bogatego polityka :))
rychu napisał(-a):
rany Boga, taki mózg jak Ty i ze stypy żyje? biada temu krajowi. ta twoja szkoła to pewnie na eksport kształci, co?
Jak przychodze na wydział w poniedziałek o 8:30, tak wychodzę z niego w piątek o 7 wieczór, nawet słońca nie oglądam ;/. Dopóki doba trwa 24 godziny, albo dopóki musze spać to inaczej nie dam rady ;-)
A z tym eksportem to trafiłeś. Na zajęciach z vlsi profesorek na wstepie powiedział, że uczelnia dostała licencje na cadence'a, spectre i hspice'a od firm potrzebujących wyszkolone kadry...
Lorenzo napisał(-a):
Na zajęciach z vlsi...
a co to za skrót? kojaży mi się tylko z Very Large Scale of Integration (obecna generacja specjalizowanych układów scalonych)
rychu napisał(-a):
[a co to za skrót? kojaży mi się tylko z Very Large Scale of Integration (obecna generacja specjalizowanych układów scalonych)
Wasnie to. Dokadnie przedmiot zwie sie "metodologia projektowania analogowych ukladow ASIC"
mgr inz fizyki jadrowej. Teraz walcze nad inzynierka ;-)
uuu
mgr inz fizyki jadrowej.
Pięknie brzmi:) Ciężko jest??
LongeR napisał(-a):
Ciężko jest??
jądra zawsze były ciężkie :)) - czarna dziura się z tego robi
ok ja siedze w niemczech na studiach dziennych ale od ponad 2 lat pracuje
1. Admin 10 euro na godz
2. SWS i admin wlasnej sieci WLAN w akademiku ok 100 userkow @ 10 od glowy
3. asystent do wszystkiego tez 10 na godz
na miecha wyciagam 1500 - 1800 euraczy. (tylko dlatego ze student legalnie nie moze ponad 80h/miecha pracowac, chyba ze jest SWS'em :-) )
a dzisiaj dostalem potwierdzenie (3 tyg temu bylem na rozmowie wstepnej, chcieli mi 8,50 placic, ale sie nie dalem i jest 10) mailem ze chca mnie na asystenta admina cos ok 60-80h na miecha 28 serwerkow itp. itd. :-)
plus tydzien temu angielska firma zainteresowala sie moim CV. szukaja admina do monachium ok 40-45k Funtow na rok!!!!
normalnie jajko mozna zniesc z podniety :-)
a ja nawet studiow jeszcze nie dokonczylem, makabra
wczoraj zasłyszałem w radio zabawną rzecz a propos wynagrodzeń :)
otóż Niemcy przeprowadzili u siebie pewną ciekawą anonimową ankietę. nie wiem, jak było postawione pytanie w tej ankiecie, ale wynik tejże ma brzmienie następujące: "wcale nie muszę dużo zarabiać, żeby być szczęśliwym. wystarczy mi świadomość, że moi koledzy z pracy zarabiają mniej ode mnie".
dziennikarz dorzucił od siebie: "cóż, wcale się od tych Niemców za dużo nie różnimy" :>
...acha, jako ciekawostka, stare zadanie z cyfrówki mi się wspomniało:
udowodnij prawdziwość stwierdzenia: "Jeśli pracuję, to zarabiam, a jeśli nie pracuję, to jestem szczęśliwy. Zatem jeśli nie pracuję, to jestem szczęśliwy"
GuruPL no landa kase trzepisz..
a co do tych ofert pacy to widze ze chyba adminow w polsce brakuje srednio w miechu dostaje 2 oferty pracy :P gdyby nie ta uczelnia to bym sie wziela za jaks dodatkowa robote...