Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
19:36 <@BiExi> no jakiedys chialam zadzwonic do uzytkowika 19:36 <@BiExi> i zaiast nuumeru telefonu wykrecilam jego IP 19:36 <@BiExi> i sie zastanawialam czego mowi mi w sluchawce ze nie ma takiego numeru 19:37 <@BiExi> 2x krevilam jego numer Ip 19:38 <@kamikaze> pewnie bez maski kreciłaś, to działa jak kierunkowy :D 19:41 <@BiExi> :] 19:41 <@BiExi> nno /32 cza btlo wykrecic
Mnie tam koles strasznie jakuba wędrowycza przypominał, czytał ktoś o nim???
ja powiem tylko, że ta kurtka to prawie SS-mańska, tylko gdzie linka hamulcowa?? :p
pozdro for Jacob's fans ;d
Szefów dzielimy na 5 grup:
1. Pedałów.
2. Superpedałów.
3. Antypedałów.
4. Pedałów-magików.
5. Pedałów-pirotechników.
Dlaczego ?
Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..."
Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę".
Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!"
Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy"
Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem".
P.S.
Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę ! w kosmos gołymi rękami..."
roześlesz ja wszystkim których masz na liscie
kontaktów a w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikomu to będziesz powatrzać rok. Ja tez nie chce ryzykować
roześlesz ja wszystkim których masz na liscie
kontaktów a w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikomu to będziesz powatrzać rok.
Oc , to ja chyba usune z wszystkie moje listy kontaktów ....
Jedyny łańcuszek z sensem.
To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim (lacznie ze mna). Jesli wyslesz to : 5 osobom- nic sie nie stanie 10 osobom - nic sie nie stanie 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie 20 osobom - zgadnij co sie stanie. 666 osobom - tez sie **** nic nie stanie Otoz to: Nic sie **** nie stanie Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało Grześ wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało Robert nie wysłał łańcuszka i jebnął go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łańcuszkiem Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI
Do lekarza przyszła staruszka.
Doktor zbadał ją, zlecił analizy krwi i inne badania, a po obejrzeniu wyników kazał jej się oszczędzać.
- Absolutnie nie może pani chodzić po schodach, bo to pani szkodzi.
Po roku ta sama staruszka przychodzi na kontrolę. Lekarz jest w szoku. Wyniki -rewelacja, serce jak dzwon.
- Ale ma pani kondycję! - mówi niezwykle zdumiony lekarz.
- Czy mogę znowu chodzić po schodach? -pyta babcia.
- No tak, nie widzę przeciwwskazań.
- Całe szczęście! - mówi z ulgą staruszka - To wchodzenie po rynnie na 4 piętro było czasami męczące.
"więcej bezpieczeństwa mniej podatków"
Rumi, taki duży chłopak, a bawi się w politykę :>
pierdolę wybory. nie ma na kogo głosować - same kurwy i złodzieje
I nie kalaj szlachetnego pingwina takim wymoczkiem
Choć polityką się zbytnio nie interesuje, uważam że głosować trzeba. Osobiście będę głosował na PO i w jednych i w drugich wyborach.
Dla panow ktozy nie umija zapietac kolorystyki kabla krasowanego na tym przykladzie na pewno zrozumieja i zapamietaja.....
http://www.plastcom.pl/crossover.jpg
O wow :D - miałem ściągawkę długopisem, teraz będzie obrazkowa hehe
I nie kalaj szlachetnego pingwina takim wymoczkiem
A przeciez Ty pracujesz dla PIS'u :)))
Państwowa Inspekcja Sanitarna <-- PIS
no to tak apropo powiedzce mi na kogo mam glosowac na prezydenta i do parlamentu bo w wszystkich polskich szkolach gimnazjalnych organizowane sa wybory takie wlasnie <lol> co prawda wyniki nie licza sie do prawdziwych wyborow ale beda czytane w tv radiu beda w gazetach itp wiec na kogo moj krzyzyk :>?
Głosój na PO lub PIS. Ze wszystkich umoczonych, oni są najmniej
który temat jak który ale teog rozmywać si enei powinno (ani komentować)
no to tak apropo powiedzce mi na kogo mam glosowac na prezydenta i do parlamentu bo w wszystkich polskich szkolach gimnazjalnych organizowane sa wybory takie wlasnie <lol> co prawda wyniki nie licza sie do prawdziwych wyborow ale beda czytane w tv radiu beda w gazetach itp wiec na kogo moj krzyzyk :>?
Oddaj głos na Debiana. Koniecznie. ;)
który temat jak który ale teog rozmywać si enei powinno (ani komentować)
Sam niejednokrotnie rozmywasz tematy. Każdy temat się tutaj rozmywa. A Zrzutki? Zrzutek tam jest chyba 5%
pierdolę wybory. nie ma na kogo głosować - same kurwy i złodzieje
Podzielam Twoja opinie.
W nastepnych wyborach kiedy juz bedzi ena forum 100000 uzytkownikow wystawimy kogoś zapodamy mu 100000 podpisów rzuci haslem ze wszytskie instystucje panstwowe maja przejsc na linuksa i wygramy :DDDD
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 255 ▶