Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 84 85 86 87 88 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
emotek nie będzie - ble
azhag, następna wersja słitbrokacika jest lepszejsza. Wymiata. Będziemy mieli takie coś na dugu. Serduszka i pokemony muszą być
http://www.sweetbrokacik.pl/
AgayKhan napisał(-a):
Będziemy mieli takie coś na dugu. Serduszka i pokemony muszą być
to moze na dobry początek PoShYcHyMy REgoOLAMIN? http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,43.msg15040.html#new :)
azhag napisał(-a):
AgayKhan napisał(-a):
Będziemy mieli takie coś na dugu. Serduszka i pokemony muszą być
to moze na dobry początek PoShYcHyMy REgoOLAMIN? http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,43.msg15040.html#new :)
Jest jakiś translator do tego na necie? :)
http://pskarzynski.ps.pl/translator/translator.php ale w droga stronę nie znalazłem. xD
AgayKhan napisał(-a):
azhag, następna wersja słitbrokacika jest lepszejsza. Wymiata. Będziemy mieli takie coś na dugu. Serduszka i pokemony muszą być
http://www.sweetbrokacik.pl/
to była moja reakcja;)
ex-nor masakruje
]:->
co do rysunku powyzej to ten koles to na pewno Huzar :)) (profesor PWr ktory wyklada logike dla informatykow)
Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę:
- Ty, co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty, mogę grać, albo stawiać pasjanse dla zabicia czasu.
Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się. Oni do niego:
- Czemu się tak podśmiewujesz?
Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy.
Trzeci przestępca uśmiecha się i zaczyna czytać z pudełka:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach i rowerze...
> Dokladnie taka sama "matematyka" jak u dziadka i babki :-)
Dowód osobisty ma formę spersonalizowanej karty identyfikacyjnej o
wymiarach 54 x 85 mm, wykonanej z tworzywa sztucznego, zawierającej
dane osobowo-adresowe - tyle mówi rozporządzenie Rady Ministrów. Ale
mało kto wie, że format nowo wprowadzanych dokumentów jest - jak
zauważył podczas wizyty w Polsce Däniken - nieprzypadkowy.
Czy może bowiem być przypadkiem, że dwie długości dowodu podzielone
przez jego szerokość dają - nieomal dokładnie - słynną ludolfinę ? =
3,1416? Czy przypadkiem jest, że stosunek boku dłuższego do krótszego
równy jest stosunkowi długości orbity Marsa do orbity Ziemi? Czy
nikogo nie dziwi, że długość dowodu wyrażona w milimetrach i
pomnożona przez sto jest równa uniwersalnej stałej gazowej, zaś
szerokość wyrażona w milimetrach podzielona przez tysiąc równa jest
masie elektronu podanej w atomowych jednostkach masy? Jednocześnie
długości dwóch krótszych boków pomnożone przez 1012 dają odległość
Wenus od Słońca, długość dłuższego boku pomnożona przez 7x1013 daje
odległość Plutona od Słońca, pomnożona przez 8x1012 daje długość
orbity Wenus, a przez 11x1012 - długość ziemskiej orbity. Obwód
pomnożony przez 5x1012 równy jest długości orbity Marsa, a pomnożony
przez 1014 - długości orbity Neptuna. Płytka o tak dobranych
wymiarach, że kodują one większość istotnych stałych fizycznych i
informacji o naszym systemie planetarnym, nie może być dziełem
przypadkowego urzędnika. Z pewnością stworzyła ją pozaziemska potężna
Inteligencja.
--
pozdrawiam
P.L.U.T.O.N.: Positronic Lifeform Used for Troubleshooting and Online
Nullification
z http://groups.google.com/group/pl.misc.paranauki/msg/4dca2ade59eebd86
Rewelacyjny tekst dla "naszego" pokolenia.... Miałem już dzisiaj nic nie pisać ale się wkurwiłem jak nigdy! Muszę odreagować. Sorry za błędy i ogólny chaos, ale mam to w dupie. Niech to członek strzeli, jebany dr Oetker! No co mnie **** podkusiło, żeby kupić budyń z tej zajebanej firmy? Siedziałem sobie w domu, czytałem to i tamto, aż mnie nagle złapała ochota na budyń. A z pięć lat już tego gówna nie jadłem. No i się wziąłem ubrałem, pobiegłem do sklepu. Poproszę budyń. Proszę. Dziękuję. Szybki powrót do domu. Na opakowaniu napisane, że gotować mleko, potem wsypać, bla, bla, bla. Zrobiłem jak kazali. I co? I wyszło mi kakao! Rzadkie jak sraczka. Tego się nie da jeść. Jak te pieprzone chamy mogą nazywać to coś budyniem i jeszcze chwalić się nową recepturą? Mam tego dość. Dość jebanej demokracji, kapitalizmu i całego tego ścierwa, które weszło do nas po '89. Chce takich budyniów jak za komuny! W brzydkich opakowaniach, ale gęstych z takimi wkurwiającymi grudkami! I kisieli też chcę! Niedawno na własne oczy widziałem jak moja znajoma PIŁA kisiel! Jak **** można pić kisiel? Czy nasze dzieci już nie będą pamiętały, że to należy wyjadać łyżeczką, do której wszystko się lepi i na koniec trzeba oblizać? Kto mi zabrał szklane litrowe butelki z koka kolą? Komu one przeszkadzały? I mleko w butelkach i śmietana, które kwaśniały bo były prawdziwe! A teraz po tygodniu stania na kaloryferze dalej jest "świeże" - co to **** za mleko? A dzieci myślą, że to mleczarnia mleko daje a krowa jest fioletowa. A te butelki takie fajne kapsle miały, skoble do strzelania w dupę się z nich robiło!... A gumki się z szelek wyciągało Gdzie teraz takie szelki? Dlaczego teraz nawet wafelki prince polo są w tych cudnych opakowaniach zachowujących świeżość przez pięćset lat? Ja chce wafelków w sreberkach! I nie tylko prince polo ale i Mulatków! Jaki dziad skurwił się zachodnią technologią, dzięki której teraz wszystkie cukierki rozpływają się w ustach, a nie tak jak kiedyś, trzeba je gryźć było, tak normalnie jak ludzie!? No pytam się, no! Pierdolę mieć do wyboru setki rodzajów lodów i nie móc zdecydować się, na jaki mam ochotę! Kiedyś były tylko bambino w czekoladzie i wszyscy byli szczęśliwi, a jak rzucili casatte to ustawiała się kolejka na pół kilometra. Czy ktoś pamięta jak smakuje prawdziwa bułka? Nie, ****, nie tak jak w waszych pierdolonych sklepach, napompowane powietrzem kruche gówna. Prawdziwe bułki są twardawe, wyraziste w smaku, a najlepiej z prawdziwym masłem, które wyjęte z lodówki jest niemożliwe do rozsmarowania! O margarynie za komuny można było tylko pomarzyć, a jak była, to taka chujowa, chyba Palma się nazywała. Wielkie pierdolone koncerny wyjebały na amen z rynku moją ukochaną oranżadę, którą za młodu gasiłem pragnienie, a mordę przez pięć godzin miałem czerwoną. I jej młodszą siostrę - oranżadkę w proszku, której nikt nigdy nie rozpuszczał w wodzie, Bo służyła do wyjadania oblizanym palcem. Nawet ukochane parówki mi zajebali, dziś już nie robi się takich dobrych jak kiedyś... W telewizji dwa kanały, na każdym nic do oglądania. Teraz mamy sto kanałówi też nic nie ma. Możemy wpierdalać pomarańcze, banany i mandarynki, a kiedyś jak przyszedłeś z czymś takim do szkoły, to cię szefem nazywali. Fast foodów też nie było i każdy żywił się w drewnianych budach i żarliśmy z aluminiowych talerzy i jakoś nikt sraczki nie dostał, a śmieci wokoło nie było bo nie było zasranych jednorazówek. A jak chcieliśmy ameryki to żywiliśmy się zapiekankami z serem i pieczarkami i hod-dogami nabijanymi na metalowe pale. Buła, parówa, musztarda! Nic więcej do szczęścia nie potrzebowaliśmy. Spierdalaj zasrana Ameryko. A taką **** miałem ochotę na budyń!
źródło: mail od kolegi.
Ściąga studenta politechniki miała aż trzy metry!
Pzdr.
Ostatnio edytowany przez mi5tic (2008-01-30 01:37:55)
- mam ekarte USD, kupuje tylko zagranica i rozliczenie jest w USD. ale naturalnie mbank musi to przeliczyc na PLN, bo wiadomo ekonto mam na PLN.
tylko mam zagwostkę: po jakim kursie mbank to przelicza??? bo nawet jak biore najwiekszy kurs z internetu to i tak mbank ma o conajmniej 5 groszy wiekszy. a przy sumach rzedu tys $ to juz sa kwoty ok 100zl na transakcji.
Skad mbank bierze ten kurs przeliczenia i czy mozna to jakos sobie sprawdzic jaki jest aktualny??
- mBank bierze najwyższy kurs z internetu, dodaje do tego co najmniej 5 groszy i gotowe :)
czadman napisał(-a):
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4883721.html
dla nas to śmieszne, ale chyba sporo narodu ma teraz niezłego wkurwa. indie = 2 miejsce na świecie pod względem zaludnienia :d
http://pizdaus.com/single.php?id=21267
i z okazji sesji ;p -->> http://pizdaus.com/single.php?id=21066
/* TOP SECRET Microsoft(c) Project: Longhorn */ #include "win95.h" #include "win98.h" #include "DRM.h" #include "crash.h" void main(){ while(!CRASHED){ if(APP_STARTING){ if(apptype(source,open) ){ wait(100); slow_system(); send_report_to_microsoft(usage, full); } } if(uptime>150){ crash_system(); } if(!DX10GPU){ set_graphics_mode(aero, win98); show_advertisement(dx10gpu_card); } if(multimedia){ if(!DRM){ slow_system(); send_report_to_microsoft(usage, full); send_report_to_RIAA(usage, full); } } }else{ //something have crashed Make_error_message(twice); if(user_press_yes){ send_report_to_microsoft(crash, full); } if(user_press_no){ send_report_to_microsoft(crash, full); send_report_to_microsoft(usage, full); hang_system(); } } }
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 84 85 86 87 88 … 255 ▶