Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Oczywiście możesz dodać wypociny :) np do FAQ
A ja, po zmianie nicka, tradycyjnie nie mogę się zalogować na faka. Czyli eksperyment się udał - pacjent zmarł. Da się coś z tym zrobić? Może przez powrót do starego nicka? Ewentualnie proszę mi wykasować konto, założę sobie na nowo.
Ja Kiedyś Debiana nie umiałem zainstalować waliłem w klawiature kilka razy dziennie,a pzelkeństw było chyba zdzieśięć tyśiecy.Mówiłem tak ku......a ale Syw ten Debian.Czasy nabrały innych barw kolorowych i na dzien terazńiejszy mineł dobry rok i ciut ćiut jak mam system Debian i powiem tak
POWERED by DEBIAN RULES i nic innego nie mam w moim kompie.A jak mam czs to podpinam dysk do testów i zawsze coś z tąd wybieram,tak mniejwięcej dwa razy w mieśiącu http://linuxtracker.org/ i bawię śię tymi linuchami Zawsze jakieś doświadczenie śię nabęczie i przyda.No to natyle,
dodam jescze słowko Mój Debainek w moim blaszoku jest GIT tylko Debianek testing lub sidek to jest to co najbardziej wpadło do gustu mego.
I wsio
Pozdrawim i Naschle
skoro chwalimy Debiana to ja też się dopiszę :-)
Brat mi kiedyś polecił Manrake'a... niestety zraziłem się po tym systemie do Linuxów. Potem sam się zabrałem za knoppixa. Nie przypadł mi do gustu i zabrałem się za Debiana. Po wielu wątpliwościach typu: a może slackware? może gentoo? może coś innego? stwierdziłem że nie DebIan to system dla mnie. Stabilność, łatwość, szybkość [ wbrew temu co piszą fani gentoo :P ]
Na stacjonarnym działa już od roku.
Na laptopie Toshiba Satellite L20-214 działa od kilku dni i jeszcze nie widziałem żeby tak dobrze chodził mi ten laptop który miał nalepkę Designed For WindowsXp :P:P
Pozdrawiam
a ja po sesji zaplanowałem sobie etcha od nowa całkiem ale ze jeszcze nie ma stable to pobrałem sobie kubuntu 6.10 i odziwo przypadł mi do gustu, tak wiec bede zdradzał przez pewien czas, pardon.
Ech .... jak sroki ..... dajecie się kusić na błyskotki ... ;)
"jak sroki" powiedziala mucha pisząca z GównaXP :)
edit: w pracy, z czynie w pracy.... ale nie mogłem sie powstrzymać ^^ :D
"jak sroki" powiedziala mucha pisząca z GównaXP :)
A ba10 to o 13 nie jest w pracy przypadkiem?
a co Ty Go tak bronisz ;p
A ja zaraz do was wracam za 20 minut bo kocze aktulizacje portów na bsd
Właśnie ściągam PC-BSD. Dużo sobie obiecuję i zobaczę jak to gada.
Pozdrawiam