Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
podpisany, jestem w pierwszej 30-tce :)
Podpis złożony , mam nadzieje że coś zdziałamy.
też się podpisałem, ale widząc skuteczność protestów przeciwko debilowi jako ministrowi edukacji, to wątpię w skuteczność.
Nie sądzę, żeby tego typu akcje przyniosły oczekiwany skutek, ale w ten sposób można wyrazić swoją dezaprobatę dla zapędów neofaszystowskich półmózgów. :) Uderzaj teraz.
P.S.
Napisałbym coś w stylu "I co z tą wolnością po 1989 roku kolego taki a taki", ale nie będę złośliwy i się powstrzymam, hehehe. Poza tym znowu ktoś mógłby wyzwać mnie od nazistów. :/
Jakby tu powiedzieć.... Przed '89 to nawet takiego listu by nie można by było napisać. Za takie listy to do paki wsadzali. Ale ja pewnie komunista. :mrgreen:
Koniec offtopu.
trzeba zwalczać ten lewacki totalitaryzm ograniczający wolność.
przepraszam; kolo rowniez zamierzaja opatentowac?
ciekawe gdzie bys my byli gdyby poprzednie pokolenia probowalyby takich numerow
pomyslmy:
sprawa: gothe przeciw kowalski
nie spalil "dr.fausta " zaraz po przeczytaniu
A ja uważam, że każdy totalitaryzm trzeba zwalczać, czy to lewicowy, czy też prawicowy. Totalitaryzm to generalnie stolec(kał). A nazywanie anarchizmu lewactwem, to pewnie skutek niedoinformowania i niewiedzy. Cóż, bywa i tak. BTW - istnieje taki psikus jak libertarianizm, który ma korzenie anarchistyczne, i jakby ktoś nie wiedział jest nazywany anarcho-kapitalizmem. Tak więc szufladkowanie anarchizmu jako "lewactwa" jest nieporozumieniem. Ale cóż, rozumiem, że nie każdy jest w stanie pewne rzeczy ogarnąć. Bywa, hehe. Koniec wykładu, bisów nie będzie. ;)
Sorry za rozmycie.
tia rzecz w tym ze im sie nie udalo...
...a w pewnym kraju w samym srodku europy taki numer mialby wszelkie szanse powodzenia....
...i to wlasnie jest przerazajace
Cóż, bywa i tak. BTW - istnieje taki psikus jak libertarianizm, który ma korzenie anarchistyczne, i jakby ktoś nie wiedział jest nazywany anarcho-kapitalizmem.
Sorry za rozmycie.
Zgryzliwyś, zgryzliwyś. Ja tam UPR lubię.
I już zakopmy ten toporek wojenny. Ani ty mnie, ani ja ciebie nie przekonam(y). Dla mnie różnica między komunizmem a III RP jest duża. Bardzo duża. I jest lepiej. Nie we wszystkim, ale jest.
Koniec. Bo nam wątek zamkną.
Założyłem wątek informacyjnie, miejscie do dyskusji jest na stronie komentarzy do wiadomości. :)