Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam małą prosbe sprawdzcie czy dobrze napisana , prosze o krytyke strasznie mi zalezy na ocenie za tą kartke :)
Dear Kate
Here I am at the six flags theme park near Los Angeles. I have just been on "Superman the Escape". It was terifying.
I've never ...(co tu wstawić?) before. You got at 160km an hour. It's more frigtening than one from english.
See you soon
Love
Wojtek
Prosze co wstawić w miejsce ".. never ... before " ?
I sprawdzcie czy to wszystko poprawnie napisane ?
Sorry ze lamersko to robie,ale musze poprawić anglika ....
Masz faktycznie co poprawiac, bo chaos tam jest niesamowity.
I've never ...(co tu wstawić?) before.
Czego to sie tyczy? Z kontekstu nie da sie tego jednoznacznie okreslic.
You got at 160km an hour.
A to juz mi zupelnie do niczego nie pasuje. O co tu chodzi?
Wiesz, jakbys te kartke po polsku, to moze ktos by Ci to laskawie przetlumaczyl, ale z tego nic nie wynika.
It's more frigtening than one from english.
Szczerze to okresl o co Ci chodzi z ta kartka bo na poczatku jak na poczatku ale koncuwka to sie wogule nie klei. Zdanie powyzej(to Twoje) wyprowadza calkiem w pole i to z tymmi kilometrami tez.
Sam wymyslasz sobie temat kartki czy masz narzucony?
Mam takie zadanko do domu , chce go napisać bezbłędnie a jest troche niezbyt logiczne jak zauważyliście ....
http://images2.fotosik.pl/71/a7335b282d90b965.jpg
skan ksiązki zadanie 13
mi to trzeba na jutro ... hmmm może weźcie to jutro z rana tak do ok 6:45 , bo wychodze z domu i juz nie bede mógł na DUG'a :/