Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak tam idzie, koledzy studenci?
u mnie taka kicha się zrobiła, że normalnie nie wyrabiam. tak w ogóle, to nowy rok akademicki u mnie zaczyna się w lutym, co ma swój duuuży minus - mianowicie rozpocząłem dziś zajęcia z 3-go roku, a drugi jeszcze trwa do końca marca i mam niezaliczone 5 przedmiotów. no to siedzę przed tym kompem i tłukę, aż oczopląsu chyba dostałem, a tu się okazuje że za miesiąc kolejna zalka dochodzi... ło Jezu, jadą z nami jak z baranami - to jest po prostu RZEŹ.
He, he, moja Justyna skończyła sesję - jest happy. Przyjechała do domu i albo śpi (odsypia) albo siedzi na moim kompie. A na drzwiach pisze "ZAKAZ WSTĘPU DLA TAYUŚKA"
Sesja zamknięta ostatni egzmin zdany na 5 :D W sumie najlepsza sesja jaką miałem. I poraz pierwszy mam FERIE całe 1,5 tygodnia. Teraz tylko się zebrać w sobie i zacząć pisać prace dyplomową i robić część praktyczną.
heh a u mnie luz. Na razie tylko java w plecy, ale to podyplomowka to sie nie stresuje. Jakos zalicze. Nie cisna nas za bardzo.
Wlasnie zamknelem swoja sesje :) 4 egzaminki do przodu i cale 2 tyg feriiiiiii, siedzenia na kompie lub totalnego by3enia sie :P
a mi w tym tygopdniu zostalo ostatnie podejscie do ostatniego egzaminu :). a w przyszlym semestrze praca mgr :(. o boze :).
a ja od dziś legalne ferie :-) koniec I semestru.. coś pięknego, 2 tygodnie wolnego
I semestr, jak to wtedy bylo fajnie :D
a ja od dziś legalne ferie :-) koniec I semestru.. coś pięknego, 2 tygodnie wolnego
Shagi nie ciesz nic jeszcze nie mamy wpisane ;) ale kruki dziobia że już po i tego sie czymajmy puki co
Tak jak wcześniej mówiłem jak nei zobacze tego namacalnego dowodu w indexie to nei uwieże :]
Stym tylko że go nie ma a ona mówi że zaliczone ... nie bede sie kłucił :)
może zamiast gadać od rzeczy pójdziecie wreszcie po te wpisy?! ;)
swoją drogą, gdzieś zgubiłem kartę egzaminacyjną. elegancko się załatwiłem...
20.03.2005r. egzamin u dr M. i mgr inż. K :// chyba sie coś poucze