Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A więc tak dawno dawno temu jak jeszcze w LO byłem sobie kable po domu założyłem i dopiero po kilku latach jak zmieniłem a raczej chciałem huba na switcha się okazało że kabelki nie są 100 i zostałem przy hubie. A teraz nadszedł ten dzień w którym chciałbym coś sobie w sieci pokombinować i ją ulepszyć więc chce sobie jakiś kabelek kupić a dokładniej tak 150 metrów. I pytanie do szanownych kolegów :) co polecacie ??
Kabel będzie hulał głównie po domu w szybie kominowym i w jednym miejscu będzie wychodził na zewnątrz. No i jeszcze jedno może wiecie gdzie w Krakowie moge tanio taki kabelek nabyć :]
Co do kabelków zawsze zagladam na ta stronke http://www.molexpn.com.pl jest tam duzo wiadomosci technicznych, cenniki itd. Polecam
xanax - nie taniej Ci wyjdzie wziasc uciac 1 rjotke i zarobic ten kabel na 100'tke
BiExi tzn ?? Jak zawsze mnie zadziwiasz ale nie jestem wstanie rozszyfrować tego wyrazu "rjotke" końcówke :) wystarczy tylko zmienić końcówke ??
Osz a ja podałem strone firmowa co sie okablowaniem zajmuje upss :)
No ale w sumie można skorzystac z niej jesli chce sie czegos o okablowaniu dowiedziec jak juz wspominałem duzo tam jest materiałów technicznych.
Pozdrawiam :)