Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witamy na forum. :) A co do problemu z zależnościami, to załóż wątek w dziale technicznym i wrzuć tam co na ten temat wyświetla konsola.
Czesc, jestem nowy, nazywam się Kuba, bardzo spodobał mi się Gang Użytkowników Debiana, sam jestem użytkownikiem tego systemu. Na razie jestem w fazie "uczenia się" go więc poszukuje wszelakich informacji, wskazówek itp. Pozdrawiam wszystkich.
Cześć
Już od dawna powinienem być członkiem gangu! Teraz żałuję. A ja i jedyny słuszny system od jakiegoś czasu się znamy :)
badgal napisał(-a):
Czesc, jestem nowy, wiec sie przedstawiam. Nazywam się Piotr, witam wszystkich
SamozwańczyKrólBasha napisał(-a):
Cześć
Już od dawna powinienem być członkiem gangu! Teraz żałuję. A ja i jedyny słuszny system od jakiegoś czasu się znamy :)
Cześć Smerfy Marudy :D
2847
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:37:21)
Straszny z ciebie szaleniec Piotrek wiesz ;P Ja używam 2.1 BANdit i trochę się cykam aktualizacji...
Cześć!
Witam Serdecznie!
Jestem świeży.
Jestem tu od wczoraj także cześć wszystkim ;-)
Szut napisał(-a):
Witam serdecznie na forum
Cześć :)
Priwiet wszystkim użytkownikom jedynego słusznego Debiana. Podczepię siępod wątek żeby nie tworzyć nowego, i tak już wszyscy sie tu witają, wiec nie zaszkodzi. Potrzebny jest ktoś w DUG z Poznania? Świetnie znam sie stwarzaniu problemów i potem próbie ich rozwiązania, więc w sumie trochę jestem tak jakby perpetum mobile w tej dziedzinie, na mobile też sie trochę znam... ktoś coś wie?
Datastream Bolt napisał(-a):
Priwiet wszystkim użytkownikom jedynego słusznego Debiana. Podczepię siępod wątek żeby nie tworzyć nowego, i tak już wszyscy sie tu witają, wiec nie zaszkodzi. Potrzebny jest ktoś w DUG z Poznania? Świetnie znam sie stwarzaniu problemów i potem próbie ich rozwiązania, więc w sumie trochę jestem tak jakby perpetum mobile w tej dziedzinie, na mobile też sie trochę znam... ktoś coś wie?
Witamy! Każde ręce do pracy się przydadzą. W razie czego pomożesz meblościankę przewieźć? :D
Piotr3ks napisał(-a):
Datastream Bolt napisał(-a):
Witamy! Każde ręce do pracy się przydadzą. W razie czego pomożesz meblościankę przewieźć? :D
Pomóc pomogę, nawet poskładać, jeśli trzeba c:
Cześć, jestem Paweł, mieszkam w Jaworznie i jestem tu nowy.
Używam już dość długo debiana testing i bardzo go sobie chwalę :)
szalenic napisał(-a):
Witam wszystkich
Jako że się dopiero zarejestrowałem chciałem się przywitać ;)
rozgość się :)
Też chciałem się przywitać.
Forum czytuję od dawna, podobnie jak bsdguru.org.
To się przywitałem.
Po bardzo długiej przerwie.. witajcie ponownie ! ;)
Debianos napisał(-a):
Witam wszystkich forumowiczów!
Cześć, rozgość się :)
Koledze ponad 3 lata zajęło przywitanie się po rejestracji. Diablo szybki jest...
davidoski napisał(-a):
Koledze ponad 3 lata zajęło przywitanie się po rejestracji. Diablo szybki jest...
No popatrz, ślepa taca jestem :)
o jaaa, gdzie moje maniery
SiEmAaAcIe!