Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wszystkiego najlepszego Dug-u, pomyślności, nowego jajka, żadnych zwisów, itd.
sto lat! tak forum jaki i szefostwu :)
i wielkie podziękowania za istnienie
tylko czy urodziny DUG nie powininen obchodzić za kilka dni dopiero? http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?p=2
Sto lat ;)
Stronka Dug'a skonczyla rok a samo forum konczy rok 16.04 tak mi sie wydaje ;)
Wszystkiego najlepszego
100 latek a jak nie wiecej :)
Najlepszego. ;)
Mam rozumieć, że Administratorzy organizują przyjęcie urodzinowe. :P Gdzie, kiedy, po ile i ile wódy każdy znosi? :D
Też się dołączam: wszyskie najlepszego!!
PS: no właśnie co z tą imprezą? :P z chęcią bym przyszedł jakby było coś mocnego :D
MOże być legitymacja szkolna albo dowód osobisty ściągnięty z neta? jak nie to moge się zadowolić piwkiem.. niezbyt widze róznice ale najbardziej chyba mi smakuje tyskie ;P
no wszystkiego wszystkiego naj i jak najmniej padów :)
Rzeczywiście! Wielu postów jeszcze życzyć można :-)
Miło być częścią tego "czegoś" co obchodzi urodziny ; ]
Lite-On - to nie był mądry tekst, najlepszy jest PALM (z browaru "Belgia"), później Irlandzkie, natępnie Porter Żywiecki (mocne, ciemne, idealne na wieczór). Z mocniejszych trunków, to jakos wódki mi nie podchodzą, chociaż Jack Daniells jest świetny... Ale gdzieś już tu był keidyś temat o alkoholach...
Nieźle. Więc DUG ma urodziny w tym samym dniu co ja ;] Więc wszystkiego najlepszego dla DUG-a. Czyli w sumie dla nas wszystkich prawda? ;] Z tą niepozorną kobitką na czele, która wpadła na taki dobry pomysł ;]
Nie nabijać postów z zyczeniami, dla DUG-a tylko.
Wszystkiego najlepszego dla forum by sie rozwijało nadal pod względem merytorycznym jak i kulturalnym , mało zawieszek duzo pościków, i jeszcze więcej userów zadowolonych i debianów dobrze skonfigurowanych dzieki za wszystko :)
"Stol at Sto lat Sto lat Sto lat niechaj żyje nam..... !!!!!!!
W zdrowiu szczęsciu pomysnosci niechaj DUG żyje nam !!!! "
:):):))
Wszystkiego najlepszego Dug-u, pomyślności, nowego jajka, żadnych zwisów, itd.
właśnie dzisiaj zostało zapodane :)
a dziś nasz Debian wyszedł spod władzy kuratora ;)
piętnaste urodzinki.
Wszystkiego naj Jemu i i wszystkim użytkownikom, zarówno obecnym jak i przyszłym ;)
wsio naj życzę DUGowi i nam.. bo bez nas nie byłoby DUGa:)
@iwo: z tego co wiem to 15 lat to granica dla kobiet.. 16 dla mężczyzn.. choć mogę się mylić :)
no to happy b-day 4 all
Wszystkiego naj, naj, naj i forum i Adminom i Userom. :)
BTW Widze, że DUG obchodzi urodziny co dwa lata (w parzyste?), bo w 2007 życzeń brak. ;)
100 Lat
Mam słój kiszonych ...
Kto flaszkę seduje ? :)
ja mam wściekłe psy na spirytusie :D
Wszystkiego najdebianowego ;)