Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A mnie ciekawi co oznacza nazwa BiExi? Bo róznie się może kojarzyć :)
no nick BiExi nie ma za bardzo zaczenia ::] ale wywodzi sie od slowa noexist pisanego no exist :]
sewi - a z czym ci sie onkorzarzy jak mozna spytac
"Podwójnie sExi" :)
hehe ty to masz powodzenie BiExi :)
Tak off topic to czy Wasze kobiety znają się dobrze na komputerach, że są wstanie was czymś zaskoczyć?
Pewnie BiExi już nie jednego adoratora onieśmieła swoją szeroko rozumianą wiedzę o komputerach i Debianie :) Nie żebym uważał, że to coś złego, ale jak dowiedziełem się, że forum to współprowadzi Kobieta bo byłem lekko onieśmielony:) Szczerze powiedziewszy nie spotkałem jeszcze kobiety, która by coś więcej wiedziała o Linuksie :)
Pozdrawiam i jeśli uważacie, że to nie miejsce na takie dygresje to usuncie tego posta lub sam go usunę :)
co do znajoosci kompow to w poprzednim rygodniu siedze na laborce z systemow operacyjnych..... i gosciu kaze npp zrobic katalog w linuxie rozdal zadania wszystkim no to sie po 5 minutach wyrobilam togosc sie mnipyta dlaczego nic nie robie czy nie wem jak a ja mu na to ze juz zrobilam :]
dal mi nastepna laborke tam byly juz bardziej ambitne zadania uzywanie grep'a/// no i siede zrobilam wszystkie zadania no i sie mecze nad jednym mialam za pomoca polecenia rpm wyswetlic liste zaisntalowanych pakietow przekgladam tego mana rzegladam no i prubije a tu nic...
a wec zaczyma szukac w systemie co to wogule jest za system itp.....
Okazalo sie ze ten system byl ladowany do ramdysq i zklecony z jakichs ruznych dystrybucji napsialam gosciowi to na laborce ze polecnie rpm w w/w systeme ne bedzie dzialac
I wsztstko by bylo ok zeby gosc nie uzywal w co 3 zwrocie do mnie slowa Pan czyli na 3 zwroty do mnie 2 razy mowil mi na pai a raz na Pan :]
normalnie promocja :]