Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Chyba zapomniałeś napisać o co Ci chodzi.
nie zapomnialem, to taka zagadka obejrzales clip???
Nie. ;)
Też z reguły nie oglądam. Nawet w humorze jak z YouTuba dadzą to nie patrzę. Taki jakiś dziwny jestem :P
to fakt, ludzie coraz dziwniejsi sa w dzisiejszych czasach.
Bodzio po prostu od lat ma wpojoną tezę: "nie otwierać linków niewiadomego pochodzenia" :)
pink:
Chodzi Ci o ten błąd windows'a w jednej z klatek? Bo nie wiem o co biega w tym wątku.
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2012-10-02 21:45:31)
tak, o to mi chodzi poza tym fajny band ARCHIVE.
Ok, ale pytanie które jest w tytule wątku tyczy się.... :
1. Dlaczego akurat taki błąd w tym klipie?
czy może...
2. Czemu temat jest w tym dziale?
pink napisał(-a):
tak, o to mi chodzi poza tym fajny band ARCHIVE.
Żeby zaoszczędzić komuś czasu w dobrym zwyczaju jest podawanie indeksu czasowego, od którego zaczyna się treść, która dotyczy tematu. Quizy na spostrzegawczość lepiej zamieszczać w innym dziale.
a juz zaczynam pomalu tracic do was cierpliwosc panowie.
Zawsze możesz się na nas obrazić. :)
Się dziwisz a jakby filmik był niefajny i 3 min w plecy- to co? Takie czasy, nikt się nie lubi przemęczać. Ja to z lenistwa w czasie gry w GTA IV na misje dojeżdżam taksówkami...
Najgorsze są takie bez słowa komentarza, np. sam link do youtube w poście, też w to nie klikam nigdy. :D
no tak jak bym napisal
"fajne laski:P" to pewnie nawet Bodzio by kliknal.
a tak tylko pretensje ze to albo tamto.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Foch
raczej moze nie.
myslalem ze sie teledysk spodoba i tyle,
lyndols im tam strelil focha.
Nawet, że strzelil to i tak dalej teledysk jest gowniany.
@pink post trochę nie w temacie, a co do samej konstrukcji, powinieneś wiedzieć, że jednak spora część ludzi tutaj siedzących to informatycy ( jakby to nie zabrzmiało ) i to sa ludzie konkretni nie lubiący domysłów, stąd zapewne oburzenie niektórych. To jest jak z testem Rorschacha, każdy może coś innego zobaczyć. Pomyśl także, jak by to wygladało gdyby posty były pisane: temat : "Mam błąd" a w poście filmik 3 minutowy z uruchomienia systemu kończacy sie np. kernel panic. Czadman dobrze zauważył by podać czas w tego typu akcjach, bo ktos może czuć się zmanipulowany do obejrzenia klipu z muzyka którą nie lubi i straci z życia te "3 minuty" i się wkurzy. Nie czuj się urażony po tym co napisałem.
Co do klipu i muzyki, jak dla mnie super. Zastanawia mnie jak mogłem przegapić ten zespół skoro istnieje od 1994 roku ale czasami wszystkiego nie jest się w stanie ogarnąć :)
Ostatnio edytowany przez ba10 (2012-10-03 09:13:42)
BlackEvo napisał(-a):
Bodzio po prostu od lat ma wpojoną tezę: "nie otwierać linków niewiadomego pochodzenia" :)
ze względów bezpieczeństwa czy oszczędności czasu?
Jak bezpieczeństwa to raczej nic nam nie grozi (wchodziłem na wiele niebezpiecznych stron i to na Linuxa nie działa).
Ostatnio edytowany przez dominbik (2012-10-03 11:03:00)
pink napisał(-a):
nie dzis, to jest - to ostateczne rozwiazanie, i tak sie musimy kiedys powybijac albo odleciec z tad bo miejsca i jedzenia braknie. ewolucja, instynkt.
I wszystko jasne :DDDDDD
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-10-03 11:09:03)
dominbik napisał(-a):
BlackEvo napisał(-a):
ze względów bezpieczeństwa czy oszczędności czasu?
Jak bezpieczeństwa to raczej nic nam nie grozi (wchodziłem na wiele niebezpiecznych stron i to na Linuxa nie działa).
A z tym to już do Bodzia :)
Jacekalex napisał(-a):
pink napisał(-a):
nie dzis, to jest - to ostateczne rozwiazanie, i tak sie musimy kiedys powybijac albo odleciec z tad bo miejsca i jedzenia braknie. ewolucja, instynkt.
I wszystko jasne :DDDDDD
O cholera :D
pink: masz jakieś TOP XX wypowiedzi które warto wklejać ?
Ja to gdy się tak 'dobrze' skupię to jestem w stanie sobie przypomnieć co robiłem 2 dni temu ale żeby mówić o słowach? :D
mati75 napisał(-a):
Nawet, że strzelil to i tak dalej teledysk jest gowniany.
zalezy co kto lubi.