Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Hej
Problem jest taki że na kompie obok jest postawiony ad-hoc a mój komp widzi ją ale nie jest w stanie się z nią połączyć... Jest to problem w systemie (jakiś pakiet na 99%) bo próbowałem na jądrach dystrybucyjnych i jest tak samo...
Bardzo proszę o pomoc
A no i tyle jestem w stanie dać z dmesg'a:
iwlwifi 0000:03:00.0: L1 Enabled; Disabling L0S iwlwifi 0000:03:00.0: Radio type=0x1-0x2-0x0
Karta:
03:00.0 Network controller: Intel Corporation Centrino Advanced-N 6205 (rev 34) Subsystem: Intel Corporation Centrino Advanced-N 6205 AGN Kernel driver in use: iwlwifi
Tak wymyśliłem, że może ten sterownik (iwlwifi) nie daje rady... Próbowałem na starszym ubuntu i tam jest inny sterownik (teraz nie pamiętam jaki) i wszystko gra... Możliwa taka sytuacja? Jak to obejść?
Ostatnio edytowany przez P@blo (2012-08-17 23:26:58)
Heh... Coś czytałem, że to chyba bug w tym module tak jak przypuszczałem... Na sterowniku iwlagn działa bezproblemowo... No chyba pozostawię to bez komentarza
Strony: 1