Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
<pi ar>
Chciałbym przedstawić Państwu dystrybucje o nazwie SkarkaOS, czyli kolejne Ubuntu kolejny Debian ze zmienioną tapetą. bla bla bla bla
</pi ar>
Ponoć najstarsi Indianie twierdzą, że ten system działał. Mi nie udało się tego stwierdzić.
Evilwm jako domyślny menadżer okien w końcu system ma być zły.
Załączenie oprogramowanie:
- mc - o zgrozo działa
- links2 - faktu działania nie stwierdzono
- X server - zdjęcia nagich dziewczyn ekran wyświetlał, więc chyba działa
- skrypt, który potrafi znaleźć i zjeść SimplyOS (: - brak potwierdzania działania
- zsh jako domyślna powłoka - chyba jedyne co działa poprawnie
Zrzuty pulpitu prezentowanego systemu:
Wersja alpha 1 codename OMG!!!!!!!!1111 IT'S WORKS! Architektura 686, bo ma numer podobny do 666.
http://pliki.mati75.eu/skarkaos-alpha1-09072012-i386.iso
A ja ze swojej strony chciałem przedstawić najdoskonalszy system operacyjny, jaki kiedykolwiek powstał na bazie Linuxa.
Niepowtarzalną cechą tego systemu jest to, że obok superszybkiego i stabilnego działania mamy idealną możliwość dopasowania systemu do własnych potrzeb i upodobań w stopniu nieznanym w żadnym innym systemie operacyjnym.
Zapraszam na stronę projektu.
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-07-09 14:19:53)
*westchnienie*
krasnij napisał(-a):
Phi. Za dużo wodotrysków! ;-)
Chm.. skoro tak, to przedstawiam Wam cudo świata. Mimo swego sędziwego wieku, do dziś jest uważany za jeden z najbezpieczniejszych systemów tuż przed OpenBSD. A poprawiona wersja 1.01 daje nam niesamowitą stabilność i niespotykaną responsywność.
Ekran startowy. Jeśli popatrzysz na niego z boku, to duże "O" na środku ekranu przybierze wygląd szczęk ze zębami.
Ostatnio edytowany przez mrmarkos (2012-07-09 14:59:37)