Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 5 6 7 8 9 … 15 ▶

Członek DUG

Członek DUG
zaznaczylem osoby ktore sie zglosily, a oznaczenia powedrowaly jako "zaplacone", chyba ze kamikaze juz to poprawil.

Członek DUG

Przepraszam ze pytam sie wciaz o to samo , i jestem nachalny :) :P , ale ostatnio nie wiele czasu moglem poswiecic DUG :) przeczytalem watek do aktualnego postu , ale nadal nie wiem czy nie wyslales mi jumanji potwierdzenia z numerem konta na ktore mozna wplacac pieniadze dlateg oze nie wyslales jeszce nikomu, czy po prostu cos do mnie nie doszlo..... ? Mam nadzieje ze dostales moje ponowne zgloszenie z danymi, po tym jak padla baza danych na forum :)
Pozdrawiam

Członek DUG
Przepraszam ze pytam sie wciaz o to samo , i jestem nachalny :)
nachalny czy nachlany? :]
cierpliwosc jest cnota, ale wszystko ma swoje granice...
jak sie wszyscy do mnie zglosza, to wysle wiadomosc z numerem konta do wszystkich za jednym razem :)
Użytkownik

eh cnotą jest...
ale mozezrobimy wplate po 20 zl i sobie odpuscimy maruderow....

Członek DUG

Admin łajza

jak długo sie nie uporamy z kwestią hackin9ów, tak długo maruder nie będzie miał życia na forum :)

Członek DUG

To fakt, ale mimo że niektórzy maruderów nielubia to pomarudzić moze każdy nawet nim niebędąc i niekoniecznie musi marudzić sam maruder :P
Czyli niekażdy maruder jest marudny i niekażdy !maruder !marudny....

Admin łajza

To fakt, ale mimo że niektórzy maruderów nielubia to pomarudzić moze każdy nawet nim niebędąc i niekoniecznie musi marudzić sam maruder :P
Czyli niekażdy maruder jest marudny i niekażdy !maruder !marudny....
oj, marudzisz :P

Moderator

Dla zainteresowanych, php solutions 2.2006 uploadowalem na serw, milego czytania :]
pozdro

Członek DUG

Administrator

Może ustalimy jakiś termin. Osoby nie potweirdzone w tym czasie odpadają.

prawiczek erotoman
jumanji coś o końcu tygodnia wspominał ja proponuje dziś zamknąć sprawe wpłacić i czytać 8)

Admin łajza

(...) ja proponuje dziś zamknąć sprawe wpłacić i czytać 8)
wstrzymać konie, kilka osób sie włąsnie obudziło
lub zostało obudzonych jak kto woli :)

Członek DUG
Kurde dzis wiosna to sie obudzic nalezy :):):):)

Admin łajza

dobra, myślę, że można już zamknąć listę - kilka osób stwierdziło, że zapisało sie nieco na wyrost, kilka zniknęło z forum. jedna zarzekała się, że jest chętna, ale do teraz ma minusa.
kto miał napisać do jumanjiego już napisał - reszta sama sobie jest winna.

Członek DUG
Użytkownik

jest 25 osób na liście.
czyli jeśli mamy zebrać taką samą kwotę to będzie po 12 zł.
to chyba nie jest taka różnica :)
zatem uznajmy listę za zamkniętą i wyznaczmy termin wpłaty... może do 2 kwietnia (przez tydzień się chyba wszyscy zbiorą??).

Członek DUG

nie nie jest :)
dawac ta liste :) i jedziemy - chlopcy i dziewczeta L:
Pozdrawiam

Członek DUG

Admin łajza

tymczasem nowa osoba się dopisała do listy (wiadomość o PW do jumanjiego już do niej poleciała)
jeżeli powell nie dopisał sie dla jej to teraz wyjdzie 11,50 PLN :)
jumanji, kiedy wyślesz maila?
Panowie, proponuje umieścić na jakiejś stronie dokładne info co i jak z tymi gazetami, bo nie każdy ma czas i chęci przeglądać kilkanaście wiadomości na forum w ciągu dnia. Ja zapisałem się ale nie wiem ile mam wysłać, gdzie, kiedy dostane te gazety, jakie to są numery i czy to są skany gazet, czy może PDF, które można kupić na stronie wydawnictwa. Jestem pewien że każdą z tych informacji znajde gdzieś w waszych wiadomościach, ale wybaczcie, nie mam czasu szukać tego.
I prosze, nie umieszczajcie oddzielnego "topiku" na forum, bo to nie ma sensu, on sie rozrasta i w końcu gubimy się w gąszczu informacji.
pzdr
pershy

Admin łajza

o, odnalazła się jedna z zaginionych duszyczek ;)
pershy: napisz do jumanjiego PW z:
twoim nickiem,
imieniem i nazwiskiem
e-mailem
jumanji wyśle ci maila ile i na jakiem konto wpłacić jak już lista zostanie zamknięta
PS. powyższa instrukja dotyczy wszystkich, którzy mają minus na http://kamikaze.lsnet.eu.org/hakin/

Członek DUG

Prenumerata hackin9 - ostateczne decyzje na http://dandeb.ovh.org/hacking.html

Admin łajza

dokładnie. koniec żartów z hackin9iem.
Strony: ◀ 1 … 5 6 7 8 9 … 15 ▶