Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Trin napisał(-a):
Młoda Polska? Bibliografię oddałam, nie mogę się jakoś zebrać i przeczytać wstępu do "Znaszli ten kraj", ale mam fajną ksiązkę "milość, kobieta i małzenstwo w xix w"- on line, dosc ciekawa, nawet o prostytucji tam jest napisane. Muszę się zdecydować o czym będę mówić i ułożyc do tego plan, nastepnie do planu ulozyc przemowienie i modlić się. Dalej już tylko modlitwa moze mnie uratować.
To dobrze, że jakiś postęp.
Jakby co: wiesz do kogo się pomizdrzyć. :)
janosik napisał(-a):
wszystko wrocilo do normy :)
czyli zrobil sie jeden wielki i rodzinny offtop.normalnie swieta na DUGU :)
:DD aż mi nie wygodnie pisać w takiej pozycji zerowej jak ta, w której się znajduje obecnie z rękoma na/po.. itd. trudno poruszalnymi, ale właśnie ze tego typu i inne offtopy kocham to miejsce :P
Trin napisał(-a):
Muszę się zdecydować o czym będę mówić i ułożyc do tego plan, nastepnie do planu ulozyc przemowienie i modlić się
Nie pie...dol... ;)
Swoją drogą, po zaliczeniu języka polskiego ustnego, wiedziałem już że resztę zaliczę, także że na dzień następny jeszcze przed maturą z matmy i fizyki byłem w stroju budowlanym i zaznajamiałem się z tajnikami taczki, betoniarki... :)
BTW poafiszuję się nieco szukam pracy na okres wakacyjny
winnetou napisał(-a):
a może zcałować/zacałować/całować :P
:DD o nie tylko nie całka potrójna ograniczona ....
Trin napisał(-a):
Tego się nie zapomni, przebiłeś nawet lubomira a to już sztuka. ;)
O kurde, a to muszę o czymś nie wiedzieć :) Pewnie znowu piłem... :)
Pozdrawiam i jeszcze raz Wesołych :)
i bardzo dobrze :) zawsze wraca do normy. naród się wyszumi i w końcu ludzie dogadają się miedzy sobą.
wesołych świąt, łobuzy.
--
ps:
znalazłem!
Pietia Goras
--
pps:
janosik, przemyślałem sprawę. twój głos na początku tego wątku faktycznie był głosem rozsądku. chociaż mam liczne doświadczenia, że naród się wyszumi i odpuści. nie brać rzeczy zbyt poważnie, same się ułożą :)
Innym znanym uczonym był Aleksander Popow który w odpowiedzi na wynalazek Marconiego(radio) wynalazł zagłuszacz do niego. :)
Marconi nie wynalazł radia. On poskładał radio do kupy z innych ówczesnych wynalazków takich jak urządzenie do detekcji fal elektromagnetycznych (protoplasta dzisiejszego układu detekcji częstotliwosci). Zresztą podobno Tesla pierwszy zgłosił wniosek patentowy na radio a w zasadzie na cewkę w.cz.
P.S. A wy jak zwykle temat rozszerzacie od sytuacji intymnych przez wynalazek radia do matematyki wyższej :P
Jak to mawiają ziomy z USA 'Diversity unified, whoever you are' - http://www.youtube.com/watch?v=sn33fYFNek8&feature=related
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2010-04-04 18:17:06)
nie byłby to pierwszy raz w historii, kiedy makaroniarze próbują sobie przypisać czyjś wynalazek
No chińczycy na pewno teraz podrabiają wszystko ;p